Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Meg akarok halni (? ) 14/L

Meg akarok halni (? ) 14/L

Figyelt kérdés
Utálok mindent... és én ezt most teljes szívemből írtam. Minden nap elveszi valaki az "önbizalmamat". Senkiben nem bízok meg. Mindenki kihasznált. Mindenki elítél.
2014. máj. 13. 14:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
Tini hiszti. Majd kinövöd.
2014. máj. 13. 14:12
 2/11 anonim ***** válasza:
70%
ezek a tinik sajnos már csak ilyenek. majd kinövöd.
2014. máj. 13. 14:14
 3/11 anonim válasza:
43%
Utálsz mindent...Pedig még szinte semmit sem tapasztaltál..majd ha megtapasztaltál bizonyos dolgokat, és akkor is így érzed akkor megértem. De most...most nem értem
2014. máj. 13. 14:15
 4/11 anonim ***** válasza:
58%
Ne aggódj, csak a tomboló hormonjaid okozzák ezt a picsogást. Majd kinövöd.
2014. máj. 13. 14:16
 5/11 anonim ***** válasza:
19%
Ahha, fogadjunk háztartásban meg nem akarsz segíteni?
2014. máj. 13. 14:24
 6/11 anonim válasza:
50%
Pfff gratulalok a sok ertelmes kommentelonek ezzel valoszinuleg sokat segitettetek a kerdezon. De a kerdesre valaszolva: szerintem menj el pszichologushoz tenyleg sokat segit:)
2014. máj. 13. 14:42
 7/11 anonim ***** válasza:
32%

________ Mindenki kihasznált. Mindenki elítél._______

Pedig tökéletes vagy és nem szolgáltál rá ugye ?

2014. máj. 13. 14:47
 8/11 anonim ***** válasza:
Mi a konkrét gondod az élettel? Ha akarsz, írj üzenetet, én is hasonló vagyok/voltam nagyjából.
2014. máj. 13. 15:02
 9/11 anonim ***** válasza:
50%

Miert kell csesztetni szegenyt??? Artott nektek valamit?!?

Lehet hogy tenyleg depresszios, nem kell azonnal elitelni csak mert leirta az eletkorat!

Nem tudhatjatok miket elt at, es meg ha szerintetek nem is olyan szornyusegeket akkor is, mindenki mashogy el meg dolgokat.. Van akinek mar az nagyon rosszul esik ha a szulei folyton ordibalnak vele vagy ha az osztalytarsai piszkaljak! Nem csak dolgozni/szamlakat fizetni/gyereket nevelni stb. stresszes!

Miert kell lenezni valakit meg beszolni neki azert mert szomoru valamiert?

Ennyi erovel csecsemohoz is odamehetnenek ha sir mert bekakalt vagy ehes hogy ugyan mar mit bog, lesz ennel rosszabb is!

Nyomorekok...

2014. máj. 13. 15:31
 10/11 anonim ***** válasza:
46%

Kerdezo, te pedig ne add fel. Nem eri meg. Az elet egy ajandek, ki kell hasznalni. Nehogy eldobd magadtol.

Ha otthon bantanak legyel minel kevesebbet otthon, ha az osztalytarsak akkor allj ki magadert, ne felj a beirastol vagy akarmitol, nem szabad hagyni magad, mert kesobb meg jobban megbanod.

Tanulj, olvass, rajzolj, enekelj, zenelj, fuss, massz fara, setalj, biciklizz, irj, jatssz, edzz, tancolj, hallgass zenet, nezz filmeket, meseket, animeket... Amit csak tudsz, amit csak szeretnel.

Gondolj a pozitiv dolgokra amik tortentek, meditalj (ne gondolj semmire, csak pihenj es relaxalj), sokat segit.

Bizz magadban ha mar mas nem bizik benned, legy onzo ha kell. Ha baratkozni szeretnel sokfele helyen megteheted azt.

Ne torodj masok velemenyevel, legy aki vagy (kiveve ha tomeggyilkos pszichopata, vagy ilyesmi vagy :D), nem szabad hogy masok velemenye atmenjen abba amit te gondolsz magadrol. Az szamit amit te gondolsz.

Felreertesek elkerulese vegett igyekezz is kimutatni, mert senki sem fog kedvesnek, szorgalmasnak hinni elso latasra ugy hogyha sosem beszeltek, sosem mutatod meg ki is vagy valojaban.

Ha irsz nekem uzenetet hogy mi a baj megprobalok segiteni. Beszelgethetunk.

Legyen szep napod!

2014. máj. 13. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!