Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nektek mi a véleményetek egy...

Nektek mi a véleményetek egy ilyen celebkedős lányról? Miért vannak oda az ilyen lányokért?

Figyelt kérdés
Sajnos nem vagyok ez a lány. Facebookon nagyon sok ismerőse van, a képeit is sokan lájkolják, olykor 100-nál többen is. Még volt hogy teljesen előnytelen képet raktak fel róla, még azt is egy csomóan lájkolták. A fiúk meg a lányok is egy jó páran írnak szép megjegyzéseket a képe alá pl. szép vagy stb.
2016. jún. 20. 12:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem sajnos, hanem örülj neki, hogy nem te vagy ő.

Nekem is van ilyen ismerősöm, és mivel jól ismerem, tudom, hogy egyébként egy nagy sz_ar az élete. Legtöbb ismerőse csak fb ismerős, élőben nem is találkoznak, főleg nem akkor, ha valami gondja van. Nincs is normális élete, akármit csinál, mindig azon agyal, hogy akkor közben kéne kép face-re is.

Szóval inkább éld nyugodtan a valóságban az életed. Nincs mit irigyelni az ilyeneken.

Van akinek ez jutott, ezzel a feltűnősködéssel tud kiemelkedni. Én inkább értelmesebb dolgokban akarok jobb lenni :)

2016. jún. 20. 12:39
 2/9 anonim ***** válasza:

nekem is van olyan képem,amit több százan lájkoltak. nem jelent semmit. egy időben mindenkit visszaigazoltam,akkor is ,hogyha nem ismertem. így sok ismerősöm lett..alig győzöm törölgetni azóta:D

nyilván akinek több száz like van rajta, nem ismeri mindet. egyértelmű. de mondom, nem jelent semmit. én pl akkor voltam a legmagányosabb amikor 400-500 likeokat kaptam 1-1 képre. most kapok kb 50-et. és most vannak is barátaim,kapcsolatom stb..

2016. jún. 20. 12:40
 3/9 A kérdező kommentje:
Hát ez a lány nem lehet magányos, mivel barátja van, s a testvérével is sok közös képet készít.
2016. jún. 20. 12:42
 4/9 anonim ***** válasza:
61%
Talán próbálj meg ne irigykedni és éld a saját életed...
2016. jún. 20. 12:49
 5/9 anonim ***** válasza:

4: A sok közös kép, nem jelenti azt, hogy ettől ő boldog.

Nekem is van ismerősöm, aki mindig fotózkodik másokkal. Életben meg mindenkivel veszekszik és igazából egy igazi barátnője sincs, akivel több ideig normálisan meg tudna maradni, nem csak egy-egy képhez :)

2016. jún. 20. 12:56
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az egyes írja. Örülj neki, hogy nem vagy olyan. Sokkal izgatóbb, figyelemfelkeltőbb egy visszafogott nő, főleg aki nem a Facebookon éli az életét. "Kedvencem" a csücsörítős képek, ha tehetném megkérdezném az ilyen 3,14áktól, hogy mi van, madár b.aszta édesanyádat? :D
2016. jún. 20. 13:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Ki a fenet erdekel, h mit posztolgat a face-re, meg hany ismerose van. Suli utan nem azok fogjak eltartani, meg munkat adni neki, meg csaladot alapitani vele. Vkinek ez a jo, h azt elvezi, h mas mit mond rola. Az elete meg full sivar. Ne foglalkozz vele, hane inkabb foglalkozz magaddal.
2016. jún. 20. 13:19
 8/9 anonim ***** válasza:
teljesen jol összefoglalták a többiek, én is ezt szoktam tapasztalni. sokszor akiknek nagyon sok ismerőse van, azok elég arrogánsak, rossz természetűek. a fb -szerintem - nem dicsekvőfalnak lett kitalálva, aki annak használja, azzal vmilyen gond van (nem fletétlenül egoista, ismerek olyat is, aki még fiatal és mivel a nővére és apukája is aktivak fb-on, neki is sok ismije van és sok mindent kirak az életéből, de amugy egy aranyos csaj, csak még éretlen személyiség.. szoval sok oka lehet ennek, de nem ,ez nem normális. szerintem akik ilyen lájkvadászok, azoknak a 10 évvel ezelőtti énje, amikor még nem volt fb, saját magukon is szánakozva nevetnének , hogy de gáz leszek én 10 év mulva, hogy dicsekvőfalnak használom a netet.)
2016. jún. 20. 13:20
 9/9 anonim ***** válasza:

Teljesen lényegtelen, hogy milyen a valós élete az ilyen embereknek.

A legtöbben mégis irigykedve néznek rájuk. Valószínűleg a kérdés kiírója is. Szeretnének "népszerűek" lenni. Ami persze jelen esetben csak azt jelenti, hogy kap 100 like-ot.

Aki pedig nem irigy, az magasról tesz rá, hogy ki milyen képet tesz fel és mennyien nyomják rá a tetszik gombot.

2016. jún. 20. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!