Nektek mi a véleményetek egy ilyen celebkedős lányról? Miért vannak oda az ilyen lányokért?
Szerintem nem sajnos, hanem örülj neki, hogy nem te vagy ő.
Nekem is van ilyen ismerősöm, és mivel jól ismerem, tudom, hogy egyébként egy nagy sz_ar az élete. Legtöbb ismerőse csak fb ismerős, élőben nem is találkoznak, főleg nem akkor, ha valami gondja van. Nincs is normális élete, akármit csinál, mindig azon agyal, hogy akkor közben kéne kép face-re is.
Szóval inkább éld nyugodtan a valóságban az életed. Nincs mit irigyelni az ilyeneken.
Van akinek ez jutott, ezzel a feltűnősködéssel tud kiemelkedni. Én inkább értelmesebb dolgokban akarok jobb lenni :)
nekem is van olyan képem,amit több százan lájkoltak. nem jelent semmit. egy időben mindenkit visszaigazoltam,akkor is ,hogyha nem ismertem. így sok ismerősöm lett..alig győzöm törölgetni azóta:D
nyilván akinek több száz like van rajta, nem ismeri mindet. egyértelmű. de mondom, nem jelent semmit. én pl akkor voltam a legmagányosabb amikor 400-500 likeokat kaptam 1-1 képre. most kapok kb 50-et. és most vannak is barátaim,kapcsolatom stb..
4: A sok közös kép, nem jelenti azt, hogy ettől ő boldog.
Nekem is van ismerősöm, aki mindig fotózkodik másokkal. Életben meg mindenkivel veszekszik és igazából egy igazi barátnője sincs, akivel több ideig normálisan meg tudna maradni, nem csak egy-egy képhez :)
Teljesen lényegtelen, hogy milyen a valós élete az ilyen embereknek.
A legtöbben mégis irigykedve néznek rájuk. Valószínűleg a kérdés kiírója is. Szeretnének "népszerűek" lenni. Ami persze jelen esetben csak azt jelenti, hogy kap 100 like-ot.
Aki pedig nem irigy, az magasról tesz rá, hogy ki milyen képet tesz fel és mennyien nyomják rá a tetszik gombot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!