Ez szexuális zaklatás volt?
Figyelt kérdés
Most próbálom egy probléma okán feltérképezni a gyerekkorban ért sérelmeimet. Akkor eszembe se jutott, hogy mi történhetett velem. Szóval olyan 7-8 osztályos lehettem, amikor hetes voltam. Osztálytársaim először próbáltak odahúzni a hetestársamhoz, hogy csókoljátok meg egymást. Mindketten ellenkeztünk. Aztán kitalálták, hogy dungjunk fel seprűt neki, vagyis nekem. Aztán ezt próbálgatták. Ruha volt rajtam, úgyhogy végülis kevesebb sikerrel. Csak arra emlékszem, hogy én nagyon féltem. Mindig bántottak egyébként.2016. jún. 20. 19:58
1/6 anonim válasza:
ez szomorú :(
hogy ilyen emberek éélnek
3/6 A kérdező kommentje:
most 29 éves vagyok
utolsó, most szerinted én vagyok az elmebeteg, amiért ez történt velem. Jó, hogy szerinted ez vicces?
2016. jún. 20. 20:44
4/6 anonim válasza:
maga a megalázás okozhatott lelki sérülést, még ha csak szóbeli volt is.
5/6 anonim válasza:
4: 29 évesen ilyen buta vagy? a többiekre értettem, bár mostmár izé...ha egy iskolába vettek föl velük. Ott helyben kellett volna tegyél följelentést.
6/6 A kérdező kommentje:
Ja de én erre csak most kezdek rájönni, akkor 12-13 évesen még nem volt fogalmam ilyen témákról. Viszont okozhatott ez sérüléseket, és mivel most vannak problémáim próbálok keresgélni a régi dolgok között is. Pszichológusom is van, de az ilyen történetekről még nem beszéltem vele, viszont most úgy érzem kéne. Bár végül is az mindegy is hogyan nevezzük.
2016. jún. 20. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!