A magyar embernek lehetnek ázsiai őse?
Figyelt kérdés
Múlt hónapban Japánban jártam és kellemetlen volt, hogy a legtöbben - boltban leginkább - nem angolul, hanem Japánul szólítottak meg, állításuk szerint azt hitték, hogy Japán mix vagyok. Eddig nem figyeltem fel rá, de a koponyám igencsak kerek, mintsem tojás alakú, a szemeim és a járomcsontom eléggé ázsiai forma. Az orrom és az állkapcsom nem. Mindkét szülőm családja visszavezethetően eléggé magyar, van egy ikertestvérem is, aki nem rendelkezik ezekkel a vonásokkal egyáltalán. Lehetnek a magyarnak ázsiai ősei?2016. jún. 24. 22:52
11/15 anonim válasza:
A félvérek többsége sokkal kevésbé néz ki ázsiainak, mint azt sokan hiszik.
Neki az anyja román, az apja japán.
Neki az anyja belga, apja japán.
Neki az anyja japán, az apja angol.
Velük, ha Európában találkoznál, simán európainak néznéd őket.
Ezért elég ha kicsit lágyabb vonásai vannak egy európainak, ha mellé barna szemű, sötét hajú, simán félvérnek nézhetik Japánban. Főleg mivel manapság sok ott a vegyes házasság.
13/15 anonim válasza:
Lehet mert kanadai őseim vannak
14/15 anonim válasza:
#13: Kanada nagyon nem ázsiában van. :D
15/15 anonim válasza:
13 mas vagyok tudom hogy nem ázsiaban van hanek azt mondom hogy lehet mert nekem is vannak külföldi őseim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!