A mai fiatal generáció hogy csinálja azt hogy facebookon 1000-2000 felett van az ismerőseik száma, és a képeikre is rendszerint 100 esetleg 300 feletti lájkokat kapnak?
Úgy, hogy interneten élik az életüket. Boldog boldogtalant bejelölnek, visszaigazolnak és össze is jön a 2-3 ezer ismerős. Aztán van a ribi részleg, akik bugyiba, vagy egy szál csöcsbe pózolnak, nekik instant több 100 imádó az agyatlan pasikból.
Ill. van az a réteg, aki mindenkivel haverkodik, benyal, és ezért szeretik, de ez csak abban nyilvánul meg, hogy tolnak pár like-ot a képeire...
Szánalom az egész. Volt alkalmam beszélni egy ilyen emberrel, és tudod mit mondott? :D
"Régebben egy no life 20 like-os gyerek voltam, most meg van 500 like egy képemen. És igaz, hogy emiatt irigykednek, meg minél többen utálnak."
Kösz, de soha több ilyen agypusztítást...:D te se akarj ilyen lenni.
Csöcs, segg... kész a 300 lájk, és 2000 ismerős.
Persze ebből jó, ha 2-őt ismernek, de ez őket cseppet sem érdekli.
Állítólag pénzért is lehet ilyen lájkokat venni.
Sokat tököltem azon, hogy hogyan fogalmazzam meg a véleményem, hogy egyeseket ne sértsek meg...
Valójában miért ilyen fontosak ezek a lájkok? És kinek?
Alapvetően nem lenne a fb egy rossz oldal, de a sok gyökér már rég szétcs€szte az egészet.
Az ő gyűjtőhelyük lett. Tele van az egész marhasággal, elég nehéz megtalálni az igényesebb tartalmakat. Olyan, mintha gyémánt ékkövet keresnénk egy szeméttelepen.
Remélem, nem én vagyok az egyedüli, aki így gondolja...
9:
Nem nehéz megtalálni, a FB eléggé személyre szabja a dolgokat. Ha sok igénytelen tartalmat látsz, az azért lehet, mert a fikázom, de azért elolvasom kategória lehetsz. A feleségem például hírolvasásra használja, van sok ismerőse (nem 2000), de mégis a like-olt hírportálok, szakmai oldalak és tudományos folyóiratok cikkei jelennek meg neki jórészt.
A kérdésre pedig az a váladz, hogy minden attól függ, kit jelölsz be. Anno bátyámnak Iwiwben kb. 1500 ismerőse volt. Mindegyiket ismerte a valóságban, de nagyrészt csak felületesen, egyszer találkoztak, aztán bejelölték egymást. Én meg teljesen máshogy gondolkozom, nem jelölök be sok embert, főleg nem azokat, akiket 20 éve láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!