Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nagyon szenvedek, mit tegyek?

Nagyon szenvedek, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Úgy érzem elfáradtam,elegem van mindenből. Kéne egy kis pihenés vagy nyaralás,de nincs kivel mennem magányos vagyok. Viszont dolgozni se bírok többet. Mit tegyek? Nyomást érzek a mellkasomban folyamatosan. 20/L
2016. jún. 28. 10:27
 1/5 anonim válasza:

Szerintem ha már 20 éves vagy elmehetnél szórakozóhelyekre társaságot keresni. Testvéreid nincsenek?

Vagy esetleg egy masszás is kiengesztelhet.

2016. jún. 28. 10:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Van egy nyaralóm, várlak. 50F

Ilyesmit vársz? Ha nem, irány a strand, buli, kapcsolodj ki!

2016. jún. 28. 10:59
 3/5 anonim válasza:
és mi akadályoz meg abban hogy egyedül menj nyaralni?
2016. jún. 28. 11:05
 4/5 anonim ***** válasza:
"de nincs kivel": Akkor keress valakit. Könnyebb lenne ha egy megyét vagy várost is megemlítenél a kérdésedben. :)
2016. jún. 28. 11:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Már fizikai megnyilvánulásaid is vannak és még csak most kérsz segítséget. Hát mit ne mondjak, nagyon erős ember lehetsz. Gratulálok hozzá.

Változtasd meg hozzáállásod.

Nagyon gyorsan kéne változtass, mert hamar megölheted magad ha ezt folytatod.

Jelenleg nem tudom mik gondolatok, mik ennyire pusztítanak de írj rám s segítek mindenben.

2016. jún. 28. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!