Mi az amit nélkülözni tudnál?
Figyelt kérdés
Milyen felesleges dolgaink vannak?2016. jún. 28. 14:27
2/7 anonim válasza:
Kacatokat amikre már nincs szükségem mégis megtartom ruhák stb..
És ha arra gondoltál hogy mire ne költsek (nélkülözzek) itt is kacatok😅
Sok hülyességet veszek telefon tokokat egyszerre több parfümöt ruhát amit sose fogok felvenni pénztárcám is van egy pár új szóval.. azok a dolgok amik már megvannak csak akkor kellene megvennem ha már nem jó/kifogyott
3/7 A kérdező kommentje:
Számold meg hány kozmetikumod van amit nem használsz.
2016. jún. 28. 15:11
4/7 anonim válasza:
Például a gyakorikerdesek.hu ☺
Na jó, inkább a facebook meg a többi amire sokan ráfüggenek, meg az internet nagy része.
Sok étel, amit kidobunk, tárgyak amiket csak ritkán, vagy sosem használunk vagy már meg is bántuk, hogy megvettük azokat.
Mindenből tömegtermelés van, amiket rátukmálnak az emberekre, akik megvesznek sok újabb és újabb felesleges dolgot, a régi cuccaikból meg szemét lesz.
5/7 A kérdező kommentje:
Sokmindent újra lehet varázsolni.
2016. jún. 28. 16:11
6/7 A kérdező kommentje:
Több felújított bútorunk van, saját megvalósítás.
2016. jún. 28. 16:13
7/7 anonim válasza:
Nekem sok ilyen van. Egyszer elkezdtem szelektálni, kidobni dolgokat. Nem telt el egy hét és több dolog kellett volna azok közül, amiket kidobtam. Azóta csak bútort, ruhát dobok ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!