Miért nem tudom ilyenkor bejelölni az illetőt?
Figyelt kérdés
Egyszer küldtem neki jelölést, de ez után ezt adta ki. És nem tudom újra bejelölni. Ilyenkor letiltott?
Előre is normális válaszokat. Köszönöm ☺
2016. jún. 28. 22:29
1/7 Inessential válasza:
Ismerősök vagytok.
Ha letiltott volna, nem is tudnád megnézni az adatlapját.
Vagy nem is lehet bejelölni.
2/7 Roland G. válasza:
A kép alapján nem sokat látok,legalábbis én.Vagy letiltott vagy kéretlen jelölőként már nem tudod jelölni többé.
3/7 anonim válasza:
Valószínűleg miattad miután visszautasította a jelölést átállította, hogy csak az ismerősök ismerősei tudják jelölni. Van ilyen opció is az adatvédelmnél, ha jól emlékszem. :D
4/7 anonim válasza:
Ha letilt akkor nem látod az adatlapját.
Beállította, hogy ne tudd bejelölni...
5/7 anonim válasza:
Ha bejelölnek mondjuk téged, de nem jelölöd vissza, hanem rámész a jelölés törlése parancsra, a rendszer automatikusan feldobja a kérdést, hogy "Megjelölés kéretlenként". Ha arra klikkelsz rá, az az ember tiltás nélkül sem fog tudni ismerősnek jelölni a továbbiakban.
6/7 A kérdező kommentje:
Utolsó: Akkor ez már visszavonhatatlan, ugye?
2016. jún. 30. 16:13
7/7 A kérdező kommentje:
Pedig ismer, mert osztálytársam lesz.
2016. jún. 30. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!