Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért ítélik el manapság a...

Miért ítélik el manapság a fiatalon szülő nőket?

Figyelt kérdés

Gyakran olvasok itt borzasztóan megalázó hozzászólásokat olyan kérdéseknél, ahol a 20-as évei elején járó nőkről kiderül, hogy terhesek, vagy tervben van a dolog.

Én 1986-ban születtem. Anyám érettségi után rögtön hozzáment apámhoz, 20 és 22 évesek voltak mikor születtem és teljesen rendben volt az életünk.

Szép gyerekkorom volt, nem éreztem ezt hátránynak sosem.

Tudom, más világ volt, de azért nem 100 év telt el csak 30.

Amit nem értek, hogy olyan esetekben mikor a kérdező világosan leírja, hogy lakhatás van, pénz van, tervezett baba stb., miért mennek sokan neki habzó szájjal, hogy vetesse el, mert nagyon megbánja ezt még.

Jönnek itt az utazzál, bulizzál sablonnal, de nem fogadják el, hogy lehet, hogy nem mindenkinek ez az igénye, van aki családot szeretne ennyi idősen és pont.

Nem arról beszélek, mikor 17-18 évesek akarnak szülni, vagy mikor apuka már az elején lelépett és nem jók a körülmények, hanem arról, mikor a kérdező egyetlen"bűne", hogy 21-22 éves.

Láttam itt már olyat is, hogy 25 évest leoltották, hogy még ő is gyerek, minek szülne még.

Az ilyen emberek miért akarják a saját prioritásaikat másra erőszakolni?

2016. júl. 2. 11:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenki beleszól a másik életébe. Másik oldalról ugyanezek a párok meg azt hallgatják, mikor jön már a 2. baba.

- Miért nem xy-nak nevezted

-miért nincs barátnőd

- miért ezt dolgozod

-miért bulizol

-miért nem bulizol

- nem tetszik a pasid /csajod (megjegyzem: még jó)

- miért nem fogysz (másnak mi köze hozzá)

miért nem így, miért nem úgy.

2016. júl. 8. 20:50
 12/16 anonim ***** válasza:
#11: 12-17 év iskola rendszerben ugyan ezt kapjuk. Ez tanult viselkedési forma.
2016. júl. 10. 16:40
 13/16 anonim ***** válasza:
Utolsó: hát én nem tudom, miért van, de amíg ismerek olyan embereket, akik képesek nem így viselkedni, addig elvárhatom mindenkitől.
2016. júl. 10. 22:28
 14/16 anonim ***** válasza:
Mindenkit ismerni akarsz?
2016. júl. 11. 15:18
 15/16 anonim ***** válasza:

#13: mar hogy a fenebe varhatod el mindenkitol azt ami annak a par embernek a jellemzoje akiket Te ismersz??? Gondolkozz mar! Pont ez a gond, hogy ebben a tetves orszagban mindenki kialakitja a maga kis elmeleteit, elvarasait ama szubkulturara jellemzo ertekek alapjan amiben tortenetesen onmaga is el. Ez totalis csod es oda vezet hogy az emberek keptelenek toleralni egymast.

Van aki 20-22 evesen szeretne csaladot alapitani es fel is tud noni a helyzethez. Pont. Ezt el kell fogadni, mint ahogy az is teny hogy a mai vilagban mar nem gyakori ez. Es valoban, az iskolakban semmi igazi erteket nem tanitanak, ezert nincs min csodalkozni ha az emberek olyanok amilyenek..

2016. júl. 12. 13:53
 16/16 anonim ***** válasza:

"16 és terhes" - ezt azért szerintem érthetően ítélik el.

Aki 20 évesen szül és tud gondoskodni a gyerekéről, nem ítélem el. Ellenben, akinek azért becsúszik be, mert nem képes felnőttként viselkedni és utána a gyereket nem tudja ellátni sem ő sem a családja, azt lenézem.

Nem az éveken múlik az ítélkezésem, hanem a viselkedésen.

2016. júl. 16. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!