Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi az oka annak ha mi csak a...

Mi az oka annak ha mi csak a horrorfilmeket tudjuk már megnézni?

Figyelt kérdés

11 éves korunk óta horrort néztünk barátnőimmel. De mindig szinte.Ma már ott tartunk hogy a legjobb barátnőmmel szinte semmit nem tudunk megnézni csak horrorfilmeket. Már az összeset láttuk, és mindig várjuk hogy mikor jön ki új.

Azt beszéltük hogy ennek tuti valami lelki oka lehet, hisz tényleg másfajta filmet nem tudunk megnézni...Nem élvezzük.

Szerintetek?

20/L

2016. júl. 2. 13:39
 1/7 anonim ***** válasza:
És akkor mi van!?akkor nézzetek horrorfilmeket, mi a probléma!?
2016. júl. 2. 14:12
 2/7 A kérdező kommentje:
Ki mondta neked hogy ez probléma? Az okra vagyok kíváncsi.
2016. júl. 2. 14:27
 3/7 anonim ***** válasza:

"hisz tényleg másfajta filmet nem tudunk megnézni...Nem élvezzük"

Itt a kérdésedben a válasz. Nincs ennek semmi furcsa és megmagyarázhatatlan lelki oka, egyszerűen ez szórakoztat, kész.

2016. júl. 2. 14:33
 4/7 anonim ***** válasza:

Feltehetőleg más filmek nem képesek átadni akkora mennyiségű feszültséget és izgalmat, mint a horrorok, így kevésbé köti le a figyelmeteket, régen én is rajongtam értük, nekem is volt egy időszakom, amikor csak horrorfilmeket néztem, de mivel az igényes filmek tárháza véges, inkább más műfajok fele kacsintgattam.

Horroron belül milyen stílusú filmekért rajongtok a legjobban?

21/F

2016. júl. 2. 14:37
 5/7 A kérdező kommentje:

Hááát ami ilyen megfoghatatlan :) Tehát ahol szép lassan bontakozik ki a cselekmény, nem egyszerre zúdítja a nyakadba.

Pl Oculus, Unfriended, Lazarus hatás, Hush, The visit, Purge (bár ez nem horror) meg most jön majd az " amikor kialszik a fény" és a "vaksötét". Ilyen típusúakat szeretünk :) Évek óta :)

2016. júl. 2. 14:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak a valóságtól való menekülés miatt nézitek ezeket: mert azt nézve jobb, mint szembesülni azzal, hogy a valóságban aligha történhet meg hasonló dolog...
2016. júl. 2. 16:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem TUDJÁTOK vagy nem AKARJÁTOK?

A nem tudom azt jelenti, hogy befordul a szemgolyód, kikapcsol az agyad, vért hánysz, ha komédiát nézel. Nem kell ezt túldrámázni, cica.

2016. júl. 2. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!