Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez csak egy kérdés, nem...

Ez csak egy kérdés, nem vagyok sem rasszista, sem homofób. Nem természetidegen -e az azonos neműek szerelme?

Figyelt kérdés
2016. júl. 2. 22:01
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
96%

Az egyház más okból utálja a homokosokat. Egy egyszerű XII. századi rendelet után kezdték el utálni parancs szóra. Az egyház többek között minden olyan szexuális cselekedettel együtt bűnnek nyilvánította és tiltotta a homoszexuális megnyilvánulásokat, amiből nem születik saját törvényeik szerint elfogadott baba: orál, anál, maszturbáció, házasságon kívüli szex, egyes szex pozíciók...

Előtte, még a rómaiaknál és a görögöknél is ez nem volt fennakadás tárgya.

2016. júl. 3. 13:47
 12/37 anonim ***** válasza:
6%
azért megjegyzem, hogy a bibliában igenis benne van a tiltás. most nem tudom szó szerint idézni, de valahogy így: " ha egy férfi férfival hál, úgy mint egy asszonnyal.... utálatosság az"
2016. júl. 3. 14:24
 13/37 A kérdező kommentje:
#7 - szerintem, te fordítva ülsz a lovon. Ez a börtönös indok ez haláli! A börtönök erőszakoló erős emberei szempontjából többé - kevésbe stimmelhet is, amit írtál - na, de hogyan néz ki ez a dolog az erőszakolt, "sex" által megkínzott, egy életre komoly egészségkárosodást szerző megerőszakolt szemszögéből - gondokodjál, te...!
2016. júl. 3. 15:26
 14/37 A kérdező kommentje:
Másfelől nem minden létező dolog természetes (csak azért, mert van). Nyilván, senki nem tudja megválasztani, hogy kibe szeressen bele, mert az "magától" van (más kérdés, hogy pl. én, mint hetero elképzelhetetlen, hogy egy másik férfiba szeressek bele. Létezik még egy csomó betegség (a homoszexualitáson kivül is) - de pl. a vesebetegek, a rákosok sem vonulgatnak "büszkeségükben".
2016. júl. 3. 17:02
 15/37 anonim ***** válasza:
96%
Homoszexualitás nem betegség.
2016. júl. 4. 06:22
 16/37 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy kategórikusan nem sorolják oda hivatalosan, de minden esetre egy nem normális állapot (valami 3. kategóriába tehető). Attól még, hogy a természetnek van egy ilyen "fricskája" az emberekkel - állatokkal, még nem tekintem (én) normálisnak. Természetesen el kell fogadni (mivelhogy mi mást lehetne tenni) - mert ez egy szükségállapot (szükséges rossz) - csak nem kellene a szükségből erényt kovácsolni próbálni (melegfelvonulás).Ezzel egyébként pont az ellenkezőjét érik el, mert a normális többséget irritálja a melegfelvonulás, és csak ront a megítélésükön
2016. júl. 4. 10:19
 17/37 anonim ***** válasza:
92%

Mi van a biszexuálitással?

Mi van azzal, hogy valaki csak a szőke csajokat kedveli?

Mi az, ami beteg a szexuális beállítottság különbözőségében?

Előszőr nem.izgatott senkit. Majd egyházilag törvénytelen volt. Aztán szociopatáknak számítottak. Majd kiszedték az elmezavar diagnosztikai könyvéből.

Szerinted miért betegség?

2016. júl. 4. 17:10
 18/37 A kérdező kommentje:

De, ugye nem tartod ugyanolyan súlyú kérdésnek azt, hogy valaki mondjuk a szőke nőkre bukik (férfiként) - vagy éppen egy másik férfira?

Ugye nem tartod normálisnak, hogy egy férfi a nemi szervét egy másik férfi hátsó traktusába nyomkodja? És, ha egy nőt tudna képzelni az előtte (térdelő) férfi helyébe, akkor azon nyomban akcióképtelenné válna (de lehet, még hányna is (?)

2016. júl. 4. 17:42
 19/37 A kérdező kommentje:
Szerintem a biszexuálisok túlnyomó többsége rendes homoszexuális, csak a szalonképesebbé tételért mondja (hiteti el a külvilággal), hogy ő szereti a másik nemet is - mert úgy azért mégsem olyan "durva" a helyzet. Így már jobban elfogadják a többségi heterók.
2016. júl. 4. 17:45
 20/37 MZ.per.X ***** válasza:

"De, ugye nem tartod ugyanolyan súlyú kérdésnek azt, hogy valaki mondjuk a szőke nőkre bukik (férfiként) - vagy éppen egy másik férfira?"

1. Mi ebben a kérdés?

2. Miért ne lenne ugyanolyan súlyú? Miért lenne rosszabb, hogy valaki a saját nemét szereti? Alapvetően senkinek nem árt ezzel.

"Ugye nem tartod normálisnak, hogy egy férfi a nemi szervét egy másik férfi hátsó traktusába nyomkodja? És, ha egy nőt tudna képzelni az előtte (térdelő) férfi helyébe, akkor azon nyomban akcióképtelenné válna (de lehet, még hányna is (?)"

1. Mennyivel normálisabb egy nő hátsó felébe nyomni a cerkát? Ha egy nő seggbek..rásáról van szó, akkor érdekes módon senki nem háborodik fel.

2. Ha már térdelésnél tartunk, akkor mennyire normális bárkinek a torkán lenyomni/szájába tenni a saját nemi szervünket? Elvégre nem arra találták ki.

2016. júl. 4. 18:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!