Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Veletek hogy szakítottak?

Veletek hogy szakítottak?

Figyelt kérdés
Ami a legjobban megviselt

2016. júl. 2. 23:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Utcso ez jo volt XD foleg a vege :D
2016. júl. 6. 03:32
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem normál kapcsolatom volt,egy városban laktunk,a lány továbbtanult távkapcsolat lett,nem találkoztunk nem bírta ki a kapcsink,telefonos szakítás,teljesen padlót fogtam
2016. júl. 6. 10:35
 13/13 anonim ***** válasza:

Eddig csak 2 barátom volt, de mindkét szakitás megviselt..

Az első chaten irta, hogy igazából sosem szeretett, csak azért volt velem, mert el akarta veszteni a szüzességét, de már megunta, hogy fél év járás után se fekszek le vele (15-16 évesek voltunk..), és hogy talán jobb is igy, mert lehet, fel se állt volna neki rám, mert mindig is undoritónak gondolt.

A második szintén chaten, ráadásul a névnapom előtt pár nappal. Úgy volt, hogy a névnapomat együtt töltjük és már nyári szünet volt és furcsálltam, hogy az iskolában minden nap találkoztunk legalább akkor, amikor együtt mentünk hazafelé, most meg itt a nyári szünet és nem is keres, pedig most egész álló nap együtt lehetnénk..És örültem, hogy legalább a névnapomon találkozunk, erre pár nappal előtte közölte velem, hogy irritálom, nem kap tőlem levegőt, mert az iskolából délután együtt kellett velem hazajönnie, meg még ilyenkor, nyári szünetben is találkozgatni akarok vele :""D És ő már ezt nem birja tovább igy, szóval ne is keressem. És letiltott. Aztán kb 2 vagy 3 nap múlva láttam, hogy már rakta kifele az új barátnőjével készült képeit..Ha ez nem lett volna elég, az új barátnője még hetekig irogatott nekem facebook-on, hogy ellopta a pasimat, reméli, azért nem haragszom rá, haha XDDDDDD Igazából talán ez volt a legkellemetlenebb :D

18L

2016. júl. 19. 02:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!