Szerintetek nem bunkóság azt mondani egy lánynak, aki túl sovány, hogy "egyél többet"?
Szerintem ez épp olyan bunkóság, mint egy túlsúlyosnak mondani, hogy egyél kevesebbet.
Nyilván értem, h a probléma megoldása természetesen a több/kevesebb evésben gyökerezik, de ezzel szerintem mindenki tisztában van. csak mintha az olyan egyszerű lenne.
de lehet, hogy csak túlhisztizem :D
Bunkóság, de nem ugyanaz, mint a kövérnek mondani.
A soványakra irigyek, a kövéreket lenézik. Egyikre vágynak, másiktól rosszul vannak. Egyik szépségideál, másik nevetés tárgya... stb.
Attól is függ, hogy milyen hangnemben mondja és az is igaz,amit az utolsó irt.
A magasságodhoz képest, igen vékonynak számitasz, de ezt sem lehet igy megállapitani, mivel nem ismerlek személyesen.
Ma már senkinek sem lehet mondani semmit sem, mert mindenbõl probléma adódik vagy pletyka.En még mindig azt mondom, hogy biztosan nem akart megbántani, talán félthet.
utolsó, utolsó előtti, azért ez fullon nem igaz. tele van a fész/gyakori/net a sovány lányok megalázásával. mennyire jók a telt vonalak, mennyire gáz ha valaki csont és bőr, csak a kutyák játszanak a csontokkal, egyáltalán nem szexi, stb. plus size modellek mindenek felett, undorító ahogy a soványak kinéznek, stb...
én szinte csak a ducik egekbe magasztalását, és a soványok megalázását látom.
persze van különbség a kellemesen gömbölyű, meg a kövér között, az utóbbi nyilván nem tetszik sok embernek, meg egészségtelen is, de a duciság a lehető legjobb megoldás :D
na, akkor az edzés tényleg hat, ennek örülök :) most úgyis van időm erre.
utolsó, természetesen nem tetszem magamnak, ezért akarok változtatni. nem gondoltam volna h ezt is külön magyarázni kell... és igen, azt is mondta h túl sovány vagyok, de ez a többet evős dolog sokkal jobban bántott. mert azt h túl sovány vagyok mondhatta azért, mert esetleg én nem látom magamról, testképzavar, ilyesmi. de ez, hogy akkor hízok ha többet eszek... mintha retardált lennék vagy nemtudom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!