Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek nem bunkóság azt...

Szerintetek nem bunkóság azt mondani egy lánynak, aki túl sovány, hogy "egyél többet"?

Figyelt kérdés

Szerintem ez épp olyan bunkóság, mint egy túlsúlyosnak mondani, hogy egyél kevesebbet.

Nyilván értem, h a probléma megoldása természetesen a több/kevesebb evésben gyökerezik, de ezzel szerintem mindenki tisztában van. csak mintha az olyan egyszerű lenne.

de lehet, hogy csak túlhisztizem :D

2016. júl. 3. 14:37
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
hát nem hinném, h anorexiás lennék tekintve h épp h túl soványnak látom magam és hízni szeretnék. de az utóbbi fél évem nagyon stresszes volt, sok hányással, de ennek már vége :D
2016. júl. 3. 15:20
 12/28 A kérdező kommentje:
am nyilván túlreagáltam, nem megbántani akart, nem is haragszom rá. de akkor se mondjátok senkinek h egyen többet/kevesebbet, ha más konkrét tippet nem tudtok adni!! :D
2016. júl. 3. 15:21
 13/28 anonim ***** válasza:
19%

Bunkóság, de nem ugyanaz, mint a kövérnek mondani.

A soványakra irigyek, a kövéreket lenézik. Egyikre vágynak, másiktól rosszul vannak. Egyik szépségideál, másik nevetés tárgya... stb.

2016. júl. 3. 15:55
 14/28 anonim ***** válasza:
58%

Attól is függ, hogy milyen hangnemben mondja és az is igaz,amit az utolsó irt.

A magasságodhoz képest, igen vékonynak számitasz, de ezt sem lehet igy megállapitani, mivel nem ismerlek személyesen.

Ma már senkinek sem lehet mondani semmit sem, mert mindenbõl probléma adódik vagy pletyka.En még mindig azt mondom, hogy biztosan nem akart megbántani, talán félthet.

2016. júl. 3. 16:18
 15/28 anonim ***** válasza:
Ha annak veszed, akkor az, ellenben nem. Nekem évekig mondogatták, hogy milyen girhes vagyok, holott szó szerint zabáltam. Körülbelül napi 4 ezer kalóriát vihettem be, de nem híztam. Egy idő után feladtam, majd elkezdtem edzeni, és érdekes módon spontán növekedésnek indult a testsúlyom. Már lassan ott tartok, hogy csökkenteni kell a bevitt kalóriák számát, mert kezdek elhízni.
2016. júl. 3. 16:22
 16/28 A kérdező kommentje:

utolsó, utolsó előtti, azért ez fullon nem igaz. tele van a fész/gyakori/net a sovány lányok megalázásával. mennyire jók a telt vonalak, mennyire gáz ha valaki csont és bőr, csak a kutyák játszanak a csontokkal, egyáltalán nem szexi, stb. plus size modellek mindenek felett, undorító ahogy a soványak kinéznek, stb...

én szinte csak a ducik egekbe magasztalását, és a soványok megalázását látom.

persze van különbség a kellemesen gömbölyű, meg a kövér között, az utóbbi nyilván nem tetszik sok embernek, meg egészségtelen is, de a duciság a lehető legjobb megoldás :D

2016. júl. 3. 16:23
 17/28 anonim ***** válasza:
Én sem szeretem, ha valaki csont és bőr, ezért kezdtem el edzeni, mert már hányingerem volt magamtól.
2016. júl. 3. 16:27
 18/28 anonim ***** válasza:
57%
Figyelj,most neked mi a lényeg? Te jól érzed magad a bõrödben vagy nem?Tetszel magadnak vagy nem?Itt veled van a gond, nem azzal,aki azt mondta,hogy egyél többet.Akkor lenne sértõ,ha azt mondta volna neked,hogy te milyen gebe vagy,nincs mit enned?Ezen sopánkodhatnál.
2016. júl. 3. 16:30
 19/28 A kérdező kommentje:

na, akkor az edzés tényleg hat, ennek örülök :) most úgyis van időm erre.

utolsó, természetesen nem tetszem magamnak, ezért akarok változtatni. nem gondoltam volna h ezt is külön magyarázni kell... és igen, azt is mondta h túl sovány vagyok, de ez a többet evős dolog sokkal jobban bántott. mert azt h túl sovány vagyok mondhatta azért, mert esetleg én nem látom magamról, testképzavar, ilyesmi. de ez, hogy akkor hízok ha többet eszek... mintha retardált lennék vagy nemtudom..

2016. júl. 3. 16:36
 20/28 A kérdező kommentje:
még csak 50 kg se vok :(
2016. júl. 3. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!