Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fiúk, volt, hogy valamilyen...

Fiúk, volt, hogy valamilyen műsort/jelenetet női ruhában kellett előadnotok, például a suliban? Milyen érzés volt?

Figyelt kérdés
2019. jún. 10. 00:48
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Nektek nem fura/rossz érzés mikor még a mai világban is úgy hívja egy asszony a férjét, hogy az “uram”?

Bennem nagyon rossz érzést kelt Mintha ura és parancsolója lenne nem a párja,társa szerelme

Milyen érzés embernek lenni?

*erős osztrák akcentussal* ,,Maeh CeePeeU is a neural-net processah; a leuhrning computah"

Mit érezhet irántam?

Van egy fiú és nemtudom eldönteni hogy most utál van esetleg bejövök neki? Pár hónapja egy játék alkalmával aztmondta hogy engem csókolna meg valamint sokszor ránézek és látom hogy figyel engem De nagyon ilyesztően számomra:Dvalahogy mindig elkapom a tekintetét de...

A nőknek miért nem jar a felsobbrendusegi erzes?

Miert csak a pasiknak lehet az a buszke onelegult erzesuk hogy ok jobbak a noknel? Forditva miert nem? Nekunk nem jár? Csak a pasik arnyeka es a masodrenduseg? Miert hiszik azt hogy attol h ok ferfinak szulettek nekik rogton tobb minden jar? Nem tehetnek rola Nem...

Miért nem tud érdekelni, miért nem érzek semmit ha azt mondja öngyilkos lesz?

Volt már öngyilkossági kisérlete, de akkor sem és most sem éreztem semmit. Fiatal vagyok még,senkim sem halt még meg. Aszt gondolom hogy fontos nekem, de valahogy nem érzem. Viszont sokat gondolok rá, de semmit sem érzek amikor azt mondja már nem bírja tovább. Talán...

Van jobb érzés mint egy hosszú hónap után ittasan tele gyomorral bedőlni a saját ágyadba?

Lehet hogy nyomorúlt életem van. De egy hónap kő kemény külföldi távollét és napi 14 óra fagyban szívás után most végre itthon, és csak az sms-t kell várni. Haverokkal már megvolt a buli. Barátnő még mindig nincs. De vigye el a fene, most jól megy a szekér egy darabig...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!