Egyes emberek honnan tudják egy ételről, hogy rossz hogyha nem ettek még?
Nem szimpatikus nekik,gusztustalannak talàljàk.
Én így vagyok a halakkal. Iszonyat büdösnek érzem őket. A halaszlé szagàtól a fejem is fàj. Elviselhetetlennek érzem. Ez miatt undorodom is tőle.
Mindenki azt egyen, ami jól esik neki.
Rengeteg ételet az emberek nem az íze hanem az állaga miatt nem esznek meg.
Ilyen a gomba, a csiga, a mazsola.
Èn pl utálok minden olyan dolgot aminek cukros a teteje , pl a habkarikát kinem állhatom, vagy a puszedlin a cukormázat. Pedig az édességeket imádom.
Babot is az állaga miat nem eszem meg.
De a nagyon erös tenegeri dolgokat az ízük miatt nem szeretem. De pl rákot eszek ha az igazán frissen készített, pl tengerparton jó étteremben.
Nem tetszik nekik a szaga, a kinézete, az állaga.
Lehet, hogy a csiga íze jó lenne, de ránézésre látni, milyen állaga van, és tudják hogy ezt nem kárpótolná az íz.
Én mondjuk bizonyos dolgokat azért nem eszek, mert sajnálom magát az állatot.
Nyulat, lovat, őz/szarvast például.
Van, aki a kinézete alapján ítéli meg a dolgokat, vagy az illata alapján.
Én kiskoromban még ettem tojást, de 1× valami gond volt vele, és onnantól kezdve nem tudok enni ilyen ételt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!