Mit tegyek? Irigy vagyok a húgom kapcsolatára.
Figyelt kérdés
jan. 9. 21:46
2/5 anonim 

válasza:

Gyere el velem randizni,aztán ha jól megy minden jöjjünk össze,én is tudok ilyen lenni.
22F
3/5 anonim 

válasza:

Teljesen normális amit érzel. Semmi rosszindulat nincs benned, ez csupán egy érthető érzés, hiszen te is egy ilyen kapcsolatra vágysz. Okosat nem tudok mondani, valószínűleg akkor szűnik majd meg ez, amikor megtalálod te is a párodat. Hát én drukkolok neked! :)
4/5 anonim 

válasza:

Ha nincs benned rosszindulat, akkor ezzel szerintem nincs baj.
Én is irigylem néha azokat, akiknek nem futott zátonyra az élete, vagy éppen olyan életet akar élni (és ezért jobban boldogul az életben), ami most mainstream irány és támogatott.
5/5 anonim 

válasza:

Nézd meg,csak le pontoztak,köszönöm szépen,aranyosak vagytok,én azért kedvellek titeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!