Mit csináljak, hogy reggel hamarabb beinduljon a székelési reflex?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Gyerekként alakult ki nálam ez a ragaszkodás a pelenkához, illetve a 3-4 éves kori léthez, persze csak magamban élem ki, nem tudni biztosan mitől lettem ilyen. nagyon aranyos minták voltak a pelenkáimon gyerekként és pl azt szerettem nagyon, nameg apám bántalmazott...
Volt régebben egy kérdésem, de az törölték.. egy ideje, eléggé rossznak érzem a reflexeimet, pár hónapja is volt egy balesetem, mert nem tudtam gyorsan reagálni. Volt, már pirosnál is ez. Mitől lehet? 31/f
Most arra gondolok, hogy hogyan lehetne 'megtanulni' nagyon viccesnek lenni, mint pl. Liza Koshy.Neki reflexből jönnek az ötletek, viccek, nagyon kreatív.Hogyan, vagy mivel lehetne gyakorolni ezt a 'reflex poént' vagy mit, amitől nem gondolkozunk, csak így jönnek a...
Egyik haverról van szó. Mindig is ügyes volt, de amit a nyáron csinál az már az a kategória, hogy ha az ember nem látná el sem hinné. Igazából még nyár elején tűnt fel, mikor párszor összeültünk többen beszélgetni sörözgetni, aztán ugye kinn este mindig előfordul pár...
20 éves fiú alvás közben szopja az ujját. Ha nagyon gáz lekéne szokni? Ha lekéne hogy lehet amikor ha elalszik reflex szerüen veszi be a szájába?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!