Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ennyire könnyelműek az...

Miért ennyire könnyelműek az incelgyűlölő nők?

Figyelt kérdés

Nem kívánok én rosszat senkinek, de gettóban felnőtt 40 kiló vasággyal kissrácként megjártam a poklok-poklát. Nem értem, hogyan kaptak ekkora lovat maguk alá. Az én köreimben a nőket a hajuknál fogva húzták f...szra a drogdílerek, aki ellenállt az vagy nagyon karakán magánzó prosti lett, vagy kiszakadt a környezetből, esetleg olyan urat választott magának, aki végigverte a próbálkozókat.


Megemlítendő, hogy a férfiaknak se volt egyszerűbb. Nem egy meleg srác és megélhetési transzi került ki közülünk. Nem egy gyerekkori barátom lett öngyilkos. Nem egy került börtönbe, mert rosszkor és rossz embert gyilkolt meg és olyasmit is rávertek, amit nem követett el.


Én azért vagyok ott, ahol és tudok írni, mert k..ssolásban jó voltam. Befogtam a pofámat, passzív megfigyelő voltam.


Szóval alvilági gettószökevényként, de a környezetemnél magasabb intellektussal rendelkező fehérbőrű egyedként alkalmam volt megismerni magasabb rendű társadalmi osztályokat és egyből kiszúrtam az ottani potenciális Eliott Rodger-eket.


De azt látom, hogy egyre inkább terjedőben van az a könnyelmű, vagány világnézet, hogy jogod mindenhez IS van, még ha utólag (már a halálod után) érvényesül is és ez sajnos mindenre igaz. A világ legnagyobb őszinteségével képesek felháborodni, ha a szórakozóhely asztaláról eltűnik az okostelefonjuk. Ha a férfi erőszakoskodik, aki taxival a saját otthona kapujáig fuvaroztatja őket saját pénzen...


Nyugaton nem volt szerencsém tartósan élni, elképzelhetőnek tartom, hogy ott tűzzel-vassal égetik akikre csak rásütik a bélyeget, de itthon nem értem akkor sem, hogy mire fel ilyen könnyelműek és lazák a nők, amikor én (jól megtermett) férfiként nem engedném meg ezt a laza flegmaságot sokszor, mert aggódnék, hogy belém szalad egy pillangókés, ők meg csak úgy teszik magukat, mint a hercegnők, beszólnak vadidegeneknek, stb...okt. 1. 02:12
1 2 3 4 5 6 7
 1/70 anonim ***** válasza:
97%
A nők nem gyűlölik az inceleket, és nem szólnak be vadidegeneknek. Eleve incelnek lenni gáz, aki magát így határozza meg az önmagát degradálja, ez nem a nők által ragasztott bélyeg.
okt. 1. 02:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/70 anonim ***** válasza:
97%
Nem mindenki küszködik azokkal a démonokkal, mint amikkel te, meg a hozzád hasonló környezetben felnőttek, ez még nem jutott eszedbe?
okt. 1. 02:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/70 anonim ***** válasza:
96%

Van, akivel tudok empatikus lenni, de van, amikor elpattan a cérna és megunom a sok áltehetetlen hisztit.


Elég jól tudok már különbséget tenni aközött, mikor valaki szenvedni akar és aközött, mikor valaki úgy szenved, hogy nagyon törekszik.


Nekem is megvan a magam keresztje, de ez már egy régi történet, amiből kimásztam. Én sosem mutattam ezt a környezetemen, főleg azután, hogy lezárult ez a korszak. Nem érdekel, mi volt a múltban, élni akarok és azt akarom, hogy mások jól érezzék maguk velem. Nem akarok azokra az időkre gondolni, mikor úgy éreztem, senki sincs mellettem és azt hittem, meg fogok halni a lelki-fizikai állapotom miatt. És nem szeretem, ha valaki a saját nyomorúságát próbálja rám húzni és még engem büntet ezzel. Ez a te sarad, a te harcod és csak két egészséges (vagy legalábbis traumáit feldolgozott) ember kapcsolata lesz virágzó. Én nem is ismerkednék ilyen lelki állapotban. Egyszerűen nem illik, nem az új emberek tehetnek arról, amilyenek a régiek voltak veled.

okt. 1. 03:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/70 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, nekem nőként már volt dolgom ilyen elmebeteg incelekkel. Azt, hogy konkrétan rám ne legyenek dühösek, csak úgy érhetném el, ha összejönnék velük és kuss lenne a nevem. :D Ez meg nyilván nem fog bekövetkezni.

Van egy teljesen normális párom több, mint 8 éve. Ha bepróbálkoznak, akkor mindig azt mondom, hogy van párom, mivel ez az igazság. Nem egy olyan volt, aki elkezdett erőszakoskodni, hogy kit érdekel, vagy, hogy mutassak róla képet ha tényleg van, de olyan is volt, aki azt mondta, hogy őt nem érdekli, ezek a mai kapcsolatok jönnek-mennek, adjak egy esélyt, hátha jobb mint a párom, valamelyik meg csak ignorálta a dolgot és tovább próbálkozott. Olyan is volt, aki még meg sem várta a randimeghívásra a válaszomat, máris öngyilkossággal fenyegetett, ha nem adok esélyt. A 2-3. próbálkozás vagy az erőszakoskodás után bemondom az unalmast, és nagyon durván utasítom már el, ha nyilvános helyen vagyunk, akkor fennhangon megalázom, mert csak így hajlandóak lekopni rólam. Még nekem kellene félnem, hogy milyen könnyelmű vagyok, hogy merészelem ezt, meg ne késeljen? Inkább ő féljen, hogy egyszer követkeménye lesz annak, hogy ezt megengedi magának.

Ha itt az oldalon írok ebben a témában, simán benne van a pakliban, hogy fenyegetést, mocskolódást kapok privátban, leqrváznak, halálomat kívánják. Holott csak annyit mondok, hogy akkor már viszonzom az erőszakos hangnemet, ha valaki 2-3 korrekt elutasításból nem ért. Jogom van elutasítani és azzal lenni, akivel akarok, erről a jogomról akkor sem mondok le, ha megölnek.


Példa az egyik példánytól itt, az oldalon:


"gondolom, amikor "mindent megengedsz magadnak" a férfiakkal szemben akkor nem röstellsz prezentálni is a "párodat", tehát vagy ott van veled vagy ha nincs akkor pillanatok alatt elérhető a social media, szóval


1-megmutatod, hogy nem hzaudsz, nem csak kifogásnak mondod, hogy van barátod


2-ránk bízod a döntést, hogy mennyire vesszük komolyan a kapcsolatodat és hogyan ítélkezünk a viselkedésed felett


Remélem egy pillanatig se gondolod hogy minket te simán butaincel fiókba tehetsz és akár nyilvánosan alázhatsz de mi nem ítélhetünk téged felszínes qrvának és nem muszáj validáltunk a kapcsolatodat, tehát merem remélni nem jajveszékelnél ha egy oltári fülessel jutalmaznánk a viselkedésed ;)"


Nem tudom, mi az úristent képzeltek úgy mégis.

A legtöbbetek h.ülye beteg mércéje szerint is normális nő vagyok. A 20-as éveim majdnem teljes egészét ugyanabban a kapcsolatban töltöttem, szeretetben, soha nem léptem félre, nem "f.aszkörhintáztam" ahogy szoktátok mondani, nem volt egyéjszakásom, sem szexkapcsolatom, nem szoptam buliban, nem zabáltam ingyen, nem mentem senkinek a pénzére. És mégis kapom, hogy bizonygassam, hogy van barátom, sőt, még ha bizonyítom is, nektek nem kötelező komolyan venni, és ha már megengedek magamnak ezekre egy bunkó reakciót, akkor jön a pofonnal, vagy privátban nemi erőszakkal való fenyegetés, sőt, most már félnem kell, hogy lekésel vagy tömeggyilkos lesz.

Elmebeteg sz.ardarabok vagytok, az a helyzet, és egyre többet fogok megengedni magamnak, ha a az utamat keresztezitek még egyszer az életben.

okt. 1. 03:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/70 anonim ***** válasza:
4%

4es

Azt mond meg miért kellene alaphelyzetben komolyan venni vadidegenek kapcsolatát és miért tartana vissza az udvarlástól a farkastörvények uralta mai világban az ha egy nő - akarom mondani femináci pitsa - azt mondja vanbarátom? ki a francot érdekel? nem tudjátok megérteni hogy mi azt tanultuk meg hogy ha szeretnénk még ebben az életben dugni akkor nem szabad visszariadni és megtörni? ha valaki vásárra viszi a bőrét és méltóságát kockáztatva eléd áll és kifejezi hogy tetszel neki, szeretne tőled valamit és nem egy gyáva féreg papucs hogy az első szavadra koccoljon akkor mégis hogy van képed megalázni??? és akkor tényleg csodálkoztok ha meg vagytok erőszakolva vagy valaki bever egyet.... azt a jogodat hogy azzal állsz össze akivel akarsz, azért tarthatod meg mert a férfiak ezt megengedik neked mert ilyen társadalmat építettek fell nektek a férfiak. de ha így visszaéltek vele, akkor vége lesz. van aki tesz is róla, hogy némelyeknek azonnali hatállyal legyen vége, ez csak a jóindulaton múlik.

okt. 1. 03:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/70 anonim ***** válasza:
97%

Erről beszélek, íme. :)

Le van szarva, ha van párom és ezért utasítom vissza, ő nem veszi komolyan vadidegenek kapcsolatát és ha erre nem kedvesen reagálok, akkor ne csodálkozzak, ha megerőszakolnak, mert az visszaélés a jogaimmal, hogy ha azzal vagyok, akivel akarok. :D


Még mindig elmebeteg utolsó sz.ar vagy te is és az összes hozzád hasonló és soha nem fog nektek állni a világ.

okt. 1. 03:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/70 anonim ***** válasza:
2%
az miért nem jut eszetekbe egyikőtöknek sem, hogy mosolyogjatok, megköszönjétek a bókot és ha ennyire nem akarja feladni a srác akkor legalább megisztok valamit és utána mondjátok, hogy maradtok inkább a barátotoknál??? akkor legalább kaptak egy esélyt még ha nem is sikerült és korrekten bántatok velük, nem fognak gyűlölködni... helyette aláztok egy olyan srácot aki millió bántalmazáson, több 100 bunkó elutasításon van túl, 0 empátiával... megérdemli az a nő akinél majd pont elszakad a cérna ;)
okt. 1. 03:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/70 anonim ***** válasza:
100%

Ritkán mondok ilyet, de: Anyád.

Nincs további mondandóm.

okt. 1. 03:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/70 anonim ***** válasza:
97%
#7: ugyan áruld már el, miért kellene bárkinek is olyan bókot megköszönni, amit se nem kért, sem pedig nem örül neki?
okt. 1. 03:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/70 anonim ***** válasza:
0%
talán mert normális ember kedvességre kedvességgel reagál, azért...
okt. 1. 03:44
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!