Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ennyire könnyelműek az...

Miért ennyire könnyelműek az incelgyűlölő nők?

Figyelt kérdés

Nem kívánok én rosszat senkinek, de gettóban felnőtt 40 kiló vasággyal kissrácként megjártam a poklok-poklát. Nem értem, hogyan kaptak ekkora lovat maguk alá. Az én köreimben a nőket a hajuknál fogva húzták f...szra a drogdílerek, aki ellenállt az vagy nagyon karakán magánzó prosti lett, vagy kiszakadt a környezetből, esetleg olyan urat választott magának, aki végigverte a próbálkozókat.


Megemlítendő, hogy a férfiaknak se volt egyszerűbb. Nem egy meleg srác és megélhetési transzi került ki közülünk. Nem egy gyerekkori barátom lett öngyilkos. Nem egy került börtönbe, mert rosszkor és rossz embert gyilkolt meg és olyasmit is rávertek, amit nem követett el.


Én azért vagyok ott, ahol és tudok írni, mert k..ssolásban jó voltam. Befogtam a pofámat, passzív megfigyelő voltam.


Szóval alvilági gettószökevényként, de a környezetemnél magasabb intellektussal rendelkező fehérbőrű egyedként alkalmam volt megismerni magasabb rendű társadalmi osztályokat és egyből kiszúrtam az ottani potenciális Eliott Rodger-eket.


De azt látom, hogy egyre inkább terjedőben van az a könnyelmű, vagány világnézet, hogy jogod mindenhez IS van, még ha utólag (már a halálod után) érvényesül is és ez sajnos mindenre igaz. A világ legnagyobb őszinteségével képesek felháborodni, ha a szórakozóhely asztaláról eltűnik az okostelefonjuk. Ha a férfi erőszakoskodik, aki taxival a saját otthona kapujáig fuvaroztatja őket saját pénzen...


Nyugaton nem volt szerencsém tartósan élni, elképzelhetőnek tartom, hogy ott tűzzel-vassal égetik akikre csak rásütik a bélyeget, de itthon nem értem akkor sem, hogy mire fel ilyen könnyelműek és lazák a nők, amikor én (jól megtermett) férfiként nem engedném meg ezt a laza flegmaságot sokszor, mert aggódnék, hogy belém szalad egy pillangókés, ők meg csak úgy teszik magukat, mint a hercegnők, beszólnak vadidegeneknek, stb...okt. 1. 02:12
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
93%

Egyébként az hogy a randi meghivasra közli a nő hogy van barátja nem egy megalazas. Ez egy tény. És normális férfi nem érzi úgy hogy most megalaztak. Tovább megyek ha csak azt mondja a nő hogy bocs nem mert nem vagy az esetem az se megalazas.

Normális férfi erre megrantja a vállát, tudomásul veszi és az élet megy tovább.


Ha te ezt megalazasnak érzed akkor a te keszulekedben van a hiba.

Nőket is érnek megalazasok a hétköznapokban, nem feltétlenül ismerkedés alatt, hanem munkahelyen, családban, nőtársaktól is.

De ezekre az erőszak semmilyen formája nem elfogadható válasz.

És nem is az a megoldás hogy egész életedben emeszted magad a vélt vagy valós serelmeken.

Meg kell tanulni elengedni a dolgokat és tovabblepni.

okt. 1. 12:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 42/70 anonim ***** válasza:
94%

"mosolyogjatok, megköszönjétek a bókot és ha ennyire nem akarja feladni a srác akkor legalább megisztok valamit és utána mondjátok, hogy maradtok inkább a barátotoknál??? akkor legalább kaptak egy esélyt még"Ez kész 🤦 Ez már komplett elmebaj. Megmondja mit kell tennünk. Mosolyognunk kell minden olyanra aki szemet vet ránk és leülni vele és utána megmondani hogy mégis maradunk a barátunknál. Jézusisten 😂

Nem ülök le ismerkedni senkivel, ha van társam. Őt választottam, őt szeretem, senki más nem érdekel. Nem kap senki sem esélyt ha van szerelmem aki felé elköteleződtem. Nézhetsz ki bárhogy (bár gyanítom még jó külsőd sincs, a gusztustalan, frusztrációval teli szövegeid alapján).

De azt is elárulom, hogy akkor sem kötelességünk esélyt adni mindenkinek, ha nincs épp senkink. Sőt, minél erőszakosabb az illető, annál gyorsabban lépünk ki szituból. A 39-es írta jól, azzal még kiegészíteném hogy mekkora cirkusz lenne abból hogy kifizetett egy pohár kólát a semmiért mert még ki se verted neki érte az asztal alatt :D

okt. 1. 12:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 43/70 anonim ***** válasza:
16%

Eltűnt a váladzim úgyhogy még egyszer:

Most már minden oldalon a ti vergődésetek látom?!

okt. 1. 12:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 44/70 anonim ***** válasza:
99%

Figyelj, az ilyen nők, akik pofátlanul bepofáznak idegeneknek, azok a normális nők számára is gennyládák. Általánosban nem egyet megtéptem a női mosdóban, többet nem is pofáztak. DE! Akik itt írják, hogy így földbe kéne vágni a nőt meg úgy felpofozni, mert többszöri udvarias elutasítás után elküld a nagy büdös pic*ába, azok mit gondolnak, mégis mit kellene a nőknek csinálniuk? Hűséges nő nem megy el ismerkedni, amikor párja van. Ha meg elmegy, akkor azért lenne k*rv@

Mi lenne a forgatókönyv? Hogyan tudná egy nő tudtára adni egy férfinak, hogy nem érdeklődik iránta/párkapcsolat iránt? ,,Nagyon kedves vagy, de van pár párom'' egy-két válaszadó szerint nincs benne a pakliban. Akkor mi lenne jó?

Ha egy meleg faszi nálatok próbálkozna, akkor azért ti is elmennétek vele, ugye? Csak egy italra! Ha nemet mondtok és csak azért is erősködik, akkor azért csak megmondjátok neki, hogy húzzon már el, nem? Vagy kedvességből beültök egy italra és lecummantjátok? Nem hiszem.

Engem tényleg érdekelne, hogy mi a forgatókönyv. Fiatal nőként akár privátban is szívesen beszélgetek, és itt nem pofozkodásra gondolok, hanem tényleg normális beszélgetésre. Nem találkoztam még incellel, érdekelne, hogy miről hogy vélekednek, mit szeretnének, mi az elképzelés.

okt. 1. 13:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 45/70 anonim ***** válasza:
5%

44es

az első dolog, hogy ha komolyan gondolod, hogy a pasod miatt utasítasz el valakit akkor ha 10x próbálkoznak be, 10x mond ugyanazt, úgyanúgy!

értsd meg hogy mindenhol azt látjuk, hogy a nők érzelmi és hangulati lények és folyamatosan változtatnak a forgatókönyvön és sokan pofátlanul hazudoznak is. Rendőrségi kihallgatás során is sokszor teszik fel ugyanazt a kérdést és mégsem hisztizik senki, főleg nem az aki igazat mond.

másrészt ne sértődjetek meg ha nem vesszük azonnal komolyan a pasitokat mert azt látjuk, csak akkor vagytok olyan kegyetlenül hűségesek ha nem olyan helyes férfi próbálkozik egy alfább pasival meg rávehetőek vagytok és mi pedig szeretnénk ugyanúgy rávenni mert nem szeretjük a kettős mércét és főleg nem azt, hogy az időjáráshoz hasonló mértékben véletlenszerű női érzelemvilág befolyásolja kompletten az egész életünket és azon dőljön el, mennyi szexuális érintkezésben lehet részünk és lesz-e családunk és kaphatunk-e szeretetet ebben a qrva életben még...

okt. 1. 13:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 46/70 anonim ***** válasza:
92%

Nem a 44es vagyok de ezen besírtam.


Milyen 10x próbálkoznak? 1x mondom el nem vagyok papagály. Vagy felfogod, vagy le leszel tiltva mindehonnan, személyesen pedig nem zaklatsz vagy feljelentelek.


Rendőrségi kihallgatás = incel gyerek nyomul és nem képes felfogni a NEMet?


Te gondolom olyan nőknél próbálkozol akik szexuálisan vonzók a számodra. Stimm?? Mások hűségéhez/hűtlenségéhez semmi közöd. Az már a saját lelkiismeretén és erkölcsi gátjain múlik. A kivel, mit, mikor is kizárólag az ő dolga.

okt. 1. 13:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 47/70 anonim ***** válasza:
91%

44-es vagyok

Én ezt az alfább pasas dolgot nem igazán értem. Ki számít alfának? Dwayne Johnson? Michele Morrone? Azt kéne megérteni, hogy nem minden nő egyforma. Persze, vannak akik retkek, dobnak mindent egy izmos pasasért, de azok r*b@ncok. Nektek r*b@nc kell vagy barátnő?

Én például épp egy cuki, mackós informatika szakos srácot hívtam el egy randira. Én a szemüveges, kocka srácokra nedvesedem, nem az "alfákra". Semmi pénzért nem dobnám el a félénk, dundibb srácokat egy nagyszájú, izmosabbért. Miért tenném, ha nem jön be?

Milyen lányoknál próbálkoztok egyáltalán? Megan Fox kaliberű csajt akartok? Mi a menete az ismerkedésnek? Ha egy csaj sem jön össze, akkor valamit nagyon szarul csinálhattok. Miért nem ilyen témában kértek tanácsot? Itt egy csomó lány, szerintem akadna aki segítene. A ribizliket meg hagyni kell, el kell engedni. Bunkó csajba futottál, inkább örülj hogy hamar kiderült és nem otthon kell hallgatnod a hisztijét meg szenvedni vele

okt. 1. 14:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 48/70 anonim ***** válasza:
98%

Attól, hogy te egy olyan környékén nőttél fel, ahol kivétel nélkül minden férfi golyót érdemel a fejébe, nem azt jelenti, hogy a világ "normálisabb" felén el kell nézni az elmebajt.


De amúgy ja; minden egyes férfi tudja, hogy mire lennének képesek a férfiak, ha hagynák, hogy elszaladjon velük a ló.

Néhány nő is tudja, hogy mire lennének képesek a férfiak, mig sajnos a nők többségnek naiv illúzióik vannak.

De ez nem egy indok arra, hogy mindenkinek félelemben kelljen élnie.


Ha valaki nem érdemli ki a tiszteletet a viselkedésével, vagy a szavaival, akkor az NEM fog tiszteletet kapni. Pont.

Az incelek valamivel (az internettel? a pornóval?) olyan szinten eltorzitották az agyukat, hogy talán sosem fognak tudni beilleszkedni a társadalomba. Ha ezzel az antiszociális viselkedéssel kínos helyzetbe hoznak valakit, akkor azt igenis szóvá kell tenni. Ha pozitív megerősítést kapnak pl azután, hogy nem fogadják el a "nem"et a nőtől, az baromi nagy károkat okozhat hosszú távon.


És te is milyen példákat hozol.... Egy fuvarért járjon szex? Bmeg nőként vadidegen lányokat fuvaroztam anno haza bulikból (néha egy este többet is) úgy, hogy az ég világon semmit nem vártam el cserébe. Nagy részüket ott, helyben ismertem meg, és soha többé nem is láttam. Miért a férfi degeneráció legyen a norma, ahol a hazafurikázás egyet jelent azzal, hogy dugnod is kell hálából?


Vagy legyints arra, hogy eltűnik a telefonod? Mi van?


Jelenleg olyan, mintha egy társadalmi változás előtt állnánk. Az incelek egyre többen vannak (egyes fiúk még a huszat sem töltötték be, de már incelként utalnak magukra, mert nem jött össze eddig nekik a tini szerelem, és degenerált, veszélyes tartalmakat néznek a neten nőkről) és most feszegetik a határaikat.

Egyesek incel forradalmakrol beszélnek, mások meg csak simán szeretnének egy társat, de nem megszállott módon, és ez nem is emészti fel a teljes személyiségüket (az ilyenek még csak nem is incelek, csak az incelség lassan a pártalanság szinonimája - tévesen)

A nők pedig abba tanulnak bele, hogy mégis milyen mentalitása van az inceleknek a nők felé, és hogy ha megkörnyékezik őket az incelek, akkor hogy kell leszerelni őket.

Ez az átmeneti időszak szerintem pont nem a nők reakciójáról kéne hogy szóljon, hanem arról, hogy valahogy kontrolláljuk a férfi dühöt. Mert az nem állapot, hogy a társadalom egyik feléhez úgy kell hozzáállni, mint az alvó oroszlánhoz.

Ha megint a férfi érzelmeket helyezzük a nők biztonsága elé, akkor az lesz, mint ami a te gettodban is, vagy a táliboknál, vagy bárhol, ahol erős a férfiuralom.

Köszi, de ebből nem kérek.

okt. 1. 15:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 49/70 anonim ***** válasza:
96%
Miért, milyennek kellene lenni? Térdepelni kellene mentálisan instabil emberek előtt, nehogy kárt okozzanak bennünk? Arra ott a törvény. Kevesebbért is mentek már emberek sittre.
okt. 1. 15:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 50/70 anonim ***** válasza:
0%

"nem vagyok papagály"#csakdiplomaspasikell37F incel

okt. 1. 16:05
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2022, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!