Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Emberek, főleg fiatalabbak...

Emberek, főleg fiatalabbak miért néznek tv-ét a mai világba, ha ott a Netflix meg a többi streaming?

Figyelt kérdés
okt. 24. 20:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
67%
Én ritkán szoktam. Inkább olvasok
okt. 24. 20:58
 2/15 anonim ***** válasza:
85%
Miért ne? Egy élő sportközvetítést pl. ha nem nézel meg akkor tuti, hogy megtudod az eredményt és akkor már nem nézed végig felvételről, mert minek. Roppant bosszantó.
okt. 24. 21:22
 3/15 anonim ***** válasza:
81%

Mert sokkal praktikusabb tv-ben nézni a sznúkert, mint a számítógépet ezért bekapcsolni. Csak akkor nézem Europlayeren, ha éppen nem közvetítik.

Amúgy Netflixen se sok nézhető műsor van.

okt. 24. 21:47
 4/15 anonim ***** válasza:
79%
A fiatalok pont hogy nem néznek...
okt. 24. 21:53
 5/15 anonim ***** válasza:
41%
En nezek neha. Ha csak hatterzajnak kell vagy felig meddig nezem folos elinditanom vmit ami hu de erdekel. De csak ilyenek vannak behangolva h comedy, discovery, animal, history.. Semmi hirado, sport, rtl, tv2 meg ilyen szrok
okt. 24. 22:02
 6/15 anonim ***** válasza:
22%

Nem tudom. Nekem már maga a Netflix sem tűnik sokkal jobbak a tévénél. A szinte kényszeres sorozat vagy filmnézés a probléma maga, nem a médium, amin ez megvalósul.

És nem a sorozatozás vagy filmezés ellen vagyok, hanem az a fura számomra, hogy sokaknak az egy jó, kielégítő, fontos program, hogy naponta x órát agy nélkül bámulja azt, amit elé tolnak.

okt. 24. 22:48
 7/15 anonim ***** válasza:
13%

Én azóta lemondtam a Netflixet, amióta a kedvenc sorozatomnak a feléig értem, erre egyik napról a másikra totál indokolatlanul törölték a tartalmak közül.

Szóval ennyit a Netflixetekről.

okt. 24. 22:51
 8/15 anonim ***** válasza:
80%

8, mi volt az a sorozat?

Az én baráti köröm kb 75%-ának TV-je sincs:D

De az internet nem jelent egyből Netflixet. Egyrészt van még egy halom másik streaming szolgáltató, másrézt vannak egyéb módok is a filmnézésre (yarr!).

Azt sosem értettem, hogy ha már valaki nekiül megnézni egy filmet, hogy képes átlagosan 30-40 percet elpazarolni a reklámokra. Egyszerűen botrányos, hogy a TV-ben 10-15 perc után jön egy 5 perces reklámblokk, ráadásul kivágnak néha jeleneteket, vagy minimálisan, de felgyorsítják. 0 filmélményt ad, ráadásul ha egy Gyűrűk Ura szintű tartalmat akarsz nézni, a fél életed rámegy mire vége. Nemg nem akkor nézed amikor te akarod, ha pisilned kell közben lemaradsz róla (vagy reklámhoz kell igazítanod)... egyszerűen botrányos:D

okt. 24. 23:31
 9/15 anonim ***** válasza:
80%

"másrézt vannak egyéb módok is a filmnézésre (yarr!)."

Viccen kívül, én inkább fizetek az ncore prémiumért már sok éve. Havi 2-3-4 filmet nézek meg, meg évente pár sorozatot, ezeket meg sokszor szinte lehetetlen legális forrásból megszerezni.

"Azt sosem értettem, hogy ha már valaki nekiül megnézni egy filmet, hogy képes átlagosan 30-40 percet elpazarolni a reklámokra. "

Na ezt én sem értem. Néha, ha anyáméknál vagyok, akkor nosztalgiából leülök velük egy-egy filmre, de szó szerint pár perc után reklám szakítja meg a filmet. És tényleg rámegy egy délután egy másfél-két órás filmre...

okt. 24. 23:37
 10/15 anonim ***** válasza:
77%

Nem tudom. Nem vagyok ugyan fiatal (34), de régebben is az volt, hogy hiába van meg egy film vagy zene kazin, ha megy a tévében/rádióban, megnéztem.

Manapság meg egyedül élek, és pl. most néztem horrort, kicsit félek, de ha itt zsizseg a South Park vagy az MTV, már jobb. Ilyen "white noise" is, legalább nem hallom, ha a ház előtt pofáznak, vagy hogy a szomszéd porszívózik.

Ha netflixezek, akkor nézem. Arra figyelek. Ha tévé megy, akkor játszom a telefonon, vagy most épp gyakorizok, és csak háttérzaj.

okt. 25. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!