Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek is helyes döntés...

Szerintetek is helyes döntés harcolni a szabadságodért?

Figyelt kérdés
Láttam a híradóban kárpátalján hurcolták el az embereket katonának a rendőrök a katonák kevés a létszám na mondom magamban én tuti nem hagynám magam hogy elvigyenek ha tízen jönnek értem akkor sem.
2023. jan. 28. 09:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Sokmindent nem tudnál csinálni mert lelőnének a francba
2023. jan. 28. 09:41
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Apum meséltem, hogy még anno a sorkatonaságnál is volt olyan, hogy 2-3-an néztek valakit a lőgyakorlatkor, hogy csak a céltábla felé forduljon, és nehogy bosszút álljon a magasabb rangúakon.

Egyszeűen annyi agymosott megy neked, hogy fizikailag nem tudsz ellenkezni. Még előtte kell elszökni egy normálisabb országba.

2023. jan. 28. 09:41
 3/12 A kérdező kommentje:
Ez a baj látod fegyverrel erősek
2023. jan. 28. 09:42
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Viszont harcolni nem csak erővel és fegyverrel lehet.
2023. jan. 28. 09:53
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Harcolni nem lenne érdemes mert ilyenkor példát statuálnak pár emberrel. Lehet kikötöznének a sarkon az oszlophoz letolt gatyával (ahogy szokták) és pár ilyen ember láttán eluralkodik a félelem (más már nem mer ellenkezni).
2023. jan. 28. 09:58
 6/12 A kérdező kommentje:
Igen sajnos
2023. jan. 28. 10:05
 7/12 anonim ***** válasza:
47%

Azért ez nem úgy működik, hogy jönnek érted és feldobnak a járműre és visznek a háborús zónába civilként. Mivel egy tudatlan/tapasztalatlan kiképzetlen civil sokkal nagyobb veszélyt jelent a saját társaira, mint maga az ellenség. Szóval, ha el is jut oda a világ akkor is először kiképzésre vinnék azt aki amúgy alkalmas rá.

De egyébként a kérdésre válaszolva én nem akarnék ezért az országért harcolni egy percig sem.

2023. jan. 28. 10:11
 8/12 anonim ***** válasza:
58%
Igen, de még se látok senkit sem harcolni érte.
2023. jan. 28. 10:12
 9/12 anonim ***** válasza:
79%
Nem érdemes. Aki szabadságot akart, az már rég nyigaton van.
2023. jan. 28. 11:26
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Jaj ilyenkor a fotelből mindenki nagy legény, hogy "hát én aztán nem hagynám tök mindegy hányan jönnek nekem!" Aztán igazából, kérdező, meg mindenki más aki ilyen keménynek hiszi magát, ha rád szegeznék a fegyvert és közölnék hogy mész vagy lelőlek, ugyanúgy behúzott fülekkel és farokkal mennél, mint azok akiket a tévében láttál.
2023. jan. 28. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Erkölcsi döntés előtt állok, mitévő legyek?

Találtam egy számomra vonzó álláshirdetést. Van egy mentális betegségem, amit a szóban forgó munkahelyen ki tudnék élvezni, úgysem tudnék ellenállni a kísértésnek. Viszont, ha kitudódna a dolog, nagy bajba kerülnék. Ennek tudatában jelentkezzek az állásra?

Tartozni mindenkinek egy jogosítvány miatt megéri, vagy inkább érdemes nem folytatni?

Sajnos voltam olyan hülye hogy alacsony jövedelem még pár száz ezert forint megtakarítással elkezdtem a B kategóriàt. Már sok órát vettem és buktam is kétszer is anyagi csődbe tett már ez az iskola sajnos. Mindenki azt mondja fokytassam de már anyagi csődben vagyok...

Csak szerintem gáz gyerekekről felpakolni képeket Facebookra?

Kisbabák azok ömlesztve. A múltkor egyik ismerősöm közvetlen felrakott egy szülés utáni képet, kb egy darab húscafat látszott. Sokkal jobban felidegesit viszont amikor túlbuzgó anyukák pakolják fel a 4-8 éves gyerekek képeit. Miért kell? Feleségemet megkérdezem,...

Miért nem bízok magamban és a döntéseimben?

Semmi nem indokolná, hogy bizalmatlan legyek magammal vagy a döntéseimmel kapcsolatban, viszont a bizonytalanság ezt váltja ki belőlem. Nem tudom pontosan, hogy mit szeretnék, ezért a helyzethez mérten a legjobb opciót igyekszek megtalálni, viszont folyamatos...

Miért van az hogy minden évben jelentkezem valami tanfolyamra aztán amikor hívnak fel se veszem a telefont?

Mert sajnos az emailben amit még akkor küldtek amikor szervezték azt írták heti háromszor kell bemenni, szombaton egész nap. Plusz másik két nap nem egész nap. Na most nincs kedvem ilyen sokszor, de módjuk nem ártana menni mert munkám sincs se pénzem. Amúgy ingyenes és...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!