Mit tehetnék, hogy közelebb kerüljek a vágyaimhoz?
Sziasztok!
Érzem, hogy többre vagyok képes. Amikor látom a szép tájakról a videókat vagy képeket, vágyok arra, hogy én is ott lehessek. Szeretnék irodában dolgozni, viszont nem tudom mit tehetnék, hogyan kéne elkezdenem és mit. Békésen lakok, nincs jó zakmám és rossz körülmények között élünk. Az utóbbi időben fektettem sok energiát abba, hogy helyesen írjak, kommunikáljak.
Hogyan érhetném el a vágyaimat? Mit tehetnék, hogy közelebb kerüljek a vágyaimhoz?
Kérlek szépen segítsetek!
Előre is köszönöm!
További szép napot vagy estét!

Mennyi időd/pénzed/energiád van új dolgokat tanulni?
Mi az, ami érdekel?
Nyelvekkel, számítógéppel hogy állsz?
Én sajnos nem tudom megmondani hogyan kezdhetnél neki, viszont ne add fel az álmod.🙂
Előbb-utóbb sikerül hidd el 🙂

Mennyi időd/pénzed/energiád van új dolgokat tanulni?
Sok időm, kevés pénzem, sok energiám van. Az angol nyelvet elkezdtem tanulni, a számítógép kezelés elég jól megy.
Ami érdekel... az informatika, talán a marketing és pénzügy, de megelégszek a sima adminisztrációs feladatokkal is és onnan apránként fejlődni.
#2 - köszönöm szépen, remélem neked is sikerül minden, amit eltervezel! :)
#3 - sok sikert kívánok hozzá, milyen vállalkozást szeretnél?

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!