Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az ilyen eseteket el kell...

Az ilyen eseteket el kell engedni?

Figyelt kérdés

A tavalyi év elején közúti mérnökségre kerültem.

Az első hívás egy olyan autópályán történt baleset volt, ahol lerobbant kamion alá hajtott egy személykocsi a leállósávban. Terelés kiépítése volt a feladat.

Az autóban utazók két személy a helyszínen meghalt.

Olyanokat is láttunk ott amit nem szabadott volna...

Végül felmondtam, és most teljesen más területen tevékenykedem.

2024. máj. 10. 12:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki képes rá.
2024. máj. 10. 13:27
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy tűzoltó ismerősöm volt, aki pár év után becsavarodott és alkoholista lett. Ők "kanalazták" ki a metró alól a hullát és a halott gyerekeket is a kocsiból, ha baleset volt. Rengeteg mindent látott és mesélt, én a felét nem bírtam volna.
2024. máj. 10. 13:52
 3/4 Metionin ***** válasza:
100%
Jól tetted, hogy felmondtál. Nem mindenki bírja az ilyesmit, ha rákényszeríted magadra, idővel tönkremész idegileg. Ehhez kell egyfajta személyiségtípus, ami nagyon kevés embernek van.
2024. máj. 10. 14:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Jó döntés volt, valóban nem mindenkinek való az ilyen munka. Nagyon megterhelő érzelmileg, lelkileg, szóval jól tetted, hogy váltottál. Időben felmérted, hogy másik pályán van a helyed, és nem erőltetted ezt.
2024. máj. 12. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Az életben elpuskázott eseteket, ki lehet még javítani?

Nagymamam szerint, bar a fonal elszakad es meg lehet kotni,de a csomo az ott marad.

Milyen durva eseteket láttatok már?

Ami veled vagy másokkal történt,hogy nagyon szemét emberek vannak. Pl. Én tekertem, a 2 éves gyerekem a bicikliülésben,extralassan megyek,mert 4 elágazás találkozik egymással,és jött 200- zal egy 40- es férfi,hangosan hirtelen fékezett le,leestem bicikliről és majdnem...

Mennyi az a legkisebb időintervallum, ami alatt az ember számottevően változik? (Traumatikus eseteket nem figyelembe véve)

Érdekelne a ti meglátásotok is. Szerintem nagyjából egy év alatt változik észrevehető mértékben az ember. Nyilván azt nem vettem bele, amikor valakinek balesete lesz, szakítása van, családtagjaival történik valami, mert az durva behatást jelent. De a természetes...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!