Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A lányok mennyire szeretik a...

A lányok mennyire szeretik a kissé régimódi pasikat?

Figyelt kérdés

Olyanokra gondolok, akik nem szeretnek bulizni, többet ér nekik otthol egy film megnézése, nem veszik meg mindig a legújabb holmikat, van hogy egyszínű, márka nélküli pólóban járnak, és szeretik a retro hobbikat, pl: Keresztrejtvény fejtése, könyvek olvasása, ergo nem nagyon szetetnek kimozdúlni, ha nem muszály.

Vannak olyan csajok akiknek ez bejön?

Vagy elvárják hogy mindig menjünk velük kimozdúlni, diszkó, mozi, étterem stb?

aug. 14. 15:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem épp régimódinak mondanám, inkább nem társasági ember.
aug. 14. 15:15
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Korosztályt ugyan nem írtál, valószínűleg 20+os vagy - biztosan vannak ilyen lányok a korosztályodban persze, lehet eddig rossz helyen keresgéltél.

Könyvtár, kiállítás esetleg? Tudom nem szeretsz eljárkálni - esetleg valamelyik társkereső?

aug. 14. 15:18
 3/11 anonim ***** válasza:
78%

Régen az emberek pont hogy sokkal többet mozdultak ki, és többet voltak mások társaságában.

Amúgy CSINÁLSZ valamit? Mert azt önmagában nemigen hobbinak hívni, hogy ülsz, és olyan történeteket nézel/olvasol, amiket mások találtak ki, vagy más emberekkel történtek meg...

aug. 14. 15:20
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem kukacoskodásból, de nekem a régimódi nem itt kezdődik. Arról a szóról inkább a tradicionális dolgok jutnak eszembe.

Ami a kifejtést illeti:

ilyenek miatt nem lesz senki nem-szimpatikus, de ezek nem valami társasági programok. Nem azt mondom, hogy nekem arra van igényem, hogy programról programra essünk, hanem, hogy azért menjünk el ide-oda havonta több alkalommal. Az a kiruccanás, kimozdulás meg nem ilyen étterem-mozi szintű lenne, hanem mondjuk szabadtéri programok látogatása, kirándulás a természetben, (interaktív) kiállítások, kastélyok és várak látogatása, ottani tárlatvezetések.

aug. 14. 15:31
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok, meg is bolondulnék ha folyamatosan mászkálnom kellene. :D

Persze azért néha egy túra vagy valami jó tud lenni, de ilyen diszkó meg étterem jellegű zsibvásárokat nem szeretem. Ebben semmi "régimódi" nincs szerintem, egyszerűen vannak kimozdulósabb és kevésbé kimozdulós emberek. A párom is hasonló, túrázni járunk, meg kb 3 évente moziba, néha koncertekre szoktunk esetleg, de nem csavargunk folyamatosan. Ne aggódj, csomó ilyen ember van.

(Amúgy: otthoN, kimozdUlni és muszáJ.)

aug. 14. 15:35
 6/11 anonim ***** válasza:
84%

Mondjuk ha tényleg olvasnál és fejtenél keresztrejtvényt, nem lenne ennyire csapnivaló a helyesírásod és a szókincsed.

Inkább tűnsz nagyon unalmasnak, mint otthonülősnek. Az utóbbival nincs baj, az előbbivel viszont igen.

aug. 14. 15:38
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Az én haverom régimódi, pipa klubokba jár, meg könyvklubbokba kb. minden nap. Amiről te írtál az visszafogott férfi.
aug. 14. 15:57
 8/11 anonim ***** válasza:
82%
Ez a helyesírás kizáró ok lenne. És igen, sok embernek ennyi nem elég a világból.
aug. 14. 16:02
 9/11 anonim ***** válasza:
51%
Elég sok minden eszembe jut. Unalmas, antiszociális, igénytelen, csóró. A régimódi nincs közöttük.
aug. 14. 16:05
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nincs bajom azzal, ha valaki otthonülős, de ez a nem mozdulok ki, ha nem muszáJ(J!J), már annyira nem szimpi. Legyenek a ffinak is tervei, ne én találjam ki állandóan a programokat. Szeretem ha bedobja, hogy menjünk moziba, kirándulni, stb.
aug. 15. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!