Melyik foglalkozást űzőt tartjátok a legokosabbnak?
Bizonyos ész kell mindnek, hogy lediplomázzon. Ha ez megvan, akkor vagy elsőre, vagy halasztgatva, vagy újra és újra próbálkozva előbb utóbb levizsgázik. De ha nem hülye, csak annyira nem is lángész, attól még előbb utóbb levizsgázik... És munkába állhat, aztán vagy jól végzi dolgát, vagy nem...
De hogy nem a választott egyetem elvégzése alapján van valakinek több esze mint másnak, az is biztos.
Az orvosok közül sokra tartom a patológust, a többit nem. Ők tényleg nagyon sokat tudnak és gyorsan kell döntéseket hozniuk, hiányos információk alapján.
Le lehet szólni, de a parasztok
tudománya is nagy. A földművelés, állatartás ész nélkül nem megy jól. Nem hiába van az a mondás, hogy józan paraszti ész.
Visszatérve az orvosokra, én a hagyományos kínai gyógyászokat is sokra tartom. Volt amiböl egyedül ők tudtak kigyógyítani. A meridián pontokat megtanulni nem semmiség és azt a sok gyógynövényt. Ők legalább nem agyon gyógyszereznek, mint a nyugatiak többsége, hanem a kiváltó okot keresik.
Autószerelő nem ér? :)
Jelen.
Többnyire úgy nézek ki, mint egy sírásó kubikus, na úgy is beszélnek velem, , mint egy félhülyével.
Pláne egy orvos.....hajajajjjj, meg nem állnék előtte.
De a kezébe adnék egy fedélzeti komfort modult, tegyen már rá új romot, vagy egy 30 éves bosdh adagolót, cseréljen benne hulláos tárcsát, 0.45-östől nagyobbra.
Igaza van azoknak, akik "szidják" az orvosokat, és nagyon jól mutatja a szavazás állása is, hogy mennyire fogalmatlan az átlag magyar.
Ne röhögtessetek már, az orvosok mint legokosabbak? :D A legtöbb orvos egy ostoba magológép, alap logikával nem rendelkeznek és legegyszerűbb összefüggéseket képtelenek felismerni. Visszamondják szó szerint, amit megtanultak egyetemen és protokoll szerint végigmennek pár dolgon, nagyjából ennyi a tudásuk. Ajánlom, hogy beszéljetek olyanokkal, aki hosszabb ideig orvosok között dolgozott, meg fogja erősíteni.
Testvérem programozó, én meg mérnökök között dolgozom. Hát mindannyian 10x értelmesebbek, mint bármelyik orvos, akivel kapcsolatba kerültem életem során.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!