Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kitől elvárás az, hogy rendes...

Kitől elvárás az, hogy rendes legyen? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Szóval, bővebben kifejtve nekem az a véleményem, hogy aki gazdag, jómódban él, mindene megvan, nincs problémája az életben attól nem kell hanyatt esni hogy rendes ember, jól viselkedik és kedves az emberekkel. Míg egy szegénynél szerintem egyértelmű, hogy nem kell elvárni ezt, mert rengeteg problémája van, frusztrált, stb. És az igazán nagy dolog szerintem az ha egy szegény ember, aki tele van gondokkal, lehet kilátástalan az élete is, és még így is rendesen viselkedik, kedves az emberekkel, stb. Te hogy látod?

okt. 25. 12:11
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:

39

Ez a normális… hogy nem teszünk különbséget az emberek között.

okt. 25. 13:43
 42/65 anonim ***** válasza:
24%
Attól mert valaki tapló paraszt még lehet többe nézik mint a rendes embert,nem tudom milyen álomvilágba éltek
okt. 25. 13:45
 43/65 A kérdező kommentje:
41, ez inkább álomvilág, hogy te nem teszel különbséget ember és ember közt. Mindenki tesz, csak nem mindenki vallja be, helyette ilyenekbe ringatja magát hogy minden ember egyenlő, meg a többi hülyeség.
okt. 25. 13:46
 44/65 anonim ***** válasza:
Én ember és ember között személyiség és szimpátia szerint teszek különbséget... nem adok senkinek sem előnyt meg engedem meg a g...i bunkóságot csak azért, mert csóró.
okt. 25. 13:47
 45/65 anonim ***** válasza:
67%

Kérdező, akkor tudod mit, te se vagy velem egy szinten, nem vagyunk egyenrangúak, mert számomra alapelvárás, hogy mindenkihez kedves és rendes legyek attól függetlenül, hogy nekem milyen gondom és bajom van, de te meg nem vagy az, csak azért, mert őfelségének, neked problémáid vannak. És ez kit érdekel úgy őszintén rajtad kívül? Senkit. Engem hidegen hagy. Úgy oldod meg a problémáidat, ahogy tudod. De még nem vágott téged senki szájba, hogy úgy viselkedtél ahogy, mikor éppen nem voltál jó kedvedben?

Engem arra tanítottak, hogy mindenkivel legyek kedves, figyelmes és rendes. Hát, úgy tűnik, a neveltetésből is hiányt szenvedtél.

okt. 25. 13:48
 46/65 anonim ***** válasza:

43

Nem azt mondtam, hogy ez mindig 100%-ig sikerül, hanem azt, hogy erre kell törekedni.

47/65 anonim ***** válasza:
24%
Pont hogy a rendes emberek nem tudnak boldogulni az életbe
 48/65 anonim ***** válasza:
47 ezzel nyugtatod magad, nehogy felelősséget kelljen vállalnod a sikertelenséged miatt?
okt. 25. 13:51
 49/65 anonim ***** válasza:
65%

Nekem is sok problemam van. De a megoldasra koncentralok. Panaszkodassal rossz energiat vonzok be. Legtobbszor igy nem panaszkodom.

Kedvesseggel sokkak mesdzebbre jutok,mint bunkosaggal. A gazdagsag mentalitassal kezdodik.

okt. 25. 13:53
 50/65 A kérdező kommentje:
44-es, az hogy ugyanazt várom el minden embertől, ebben nem értünk egyet.
okt. 25. 14:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!