Kitől elvárás az, hogy rendes legyen? Bővebben lent.
39
Ez a normális… hogy nem teszünk különbséget az emberek között.
Kérdező, akkor tudod mit, te se vagy velem egy szinten, nem vagyunk egyenrangúak, mert számomra alapelvárás, hogy mindenkihez kedves és rendes legyek attól függetlenül, hogy nekem milyen gondom és bajom van, de te meg nem vagy az, csak azért, mert őfelségének, neked problémáid vannak. És ez kit érdekel úgy őszintén rajtad kívül? Senkit. Engem hidegen hagy. Úgy oldod meg a problémáidat, ahogy tudod. De még nem vágott téged senki szájba, hogy úgy viselkedtél ahogy, mikor éppen nem voltál jó kedvedben?
Engem arra tanítottak, hogy mindenkivel legyek kedves, figyelmes és rendes. Hát, úgy tűnik, a neveltetésből is hiányt szenvedtél.
43
Nem azt mondtam, hogy ez mindig 100%-ig sikerül, hanem azt, hogy erre kell törekedni.
Nekem is sok problemam van. De a megoldasra koncentralok. Panaszkodassal rossz energiat vonzok be. Legtobbszor igy nem panaszkodom.
Kedvesseggel sokkak mesdzebbre jutok,mint bunkosaggal. A gazdagsag mentalitassal kezdodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!