Vannak itt súlyos szociális fóbiában, szorongásban szenvedők?
"Lehet együttélni egyáltalán ezzel a betegséggel?"
Lehet, ugyanis még élek....
-Egy sima telefonhívásra is fél órát kell készülnöm, gyakorolgatva magamban hogy majd mit fogok mondani.
-Ha meghallom a csengőhangomat, frászt kapok..
-Ha egy bolt vagy benzinkút előtt többen vannak, inkább elmegyek egy másikhoz, még akkor is ha ezért 10-20kilómétert kell pluszba autóznom.
-A Tescoban bevásárláskor már többször kaptam pánikrohamot, amikor is elkap egy nagyon erős rettegés és halálfélelem, és úgy érzem hogy mindenki engem bámul. ilyenkor otthagyom a bevásárlókocsit és kimegyek az autóba megnyugodni, ha sikerül akkor fél óra múlva visszamegyek és folytatom a bevásárlást, de többször volt olyan is hogy kénytelen voltam hazamenni mert nem akart elmúlni..
-Barátnő így az én esetemben teljesen esélytelen.
-Rendszeresen hülyét csinálok magamból azzal hogy egy adott szituációban nem merek megszólalni..
Sorolhatnám még mert bőven van, de szerintem már ebből is lehet érezni hogy finoman fogalmazva sajnos nem egyszerű az életem..
32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!