Ha egy ember kizuhan a tizedik emeletről, akkor hogy-hogy
nem ad ki bármiféle hangot?
Figyelt kérdés
Olvasom, hogy miket hallottak a szem és fültanúk a Győrben kizuhant nőről. Azt mondták, hogy férfi kiabálást, ami veszekedést jelentett, majd hirtelen csendet és puffanást. Ez csak a filmekben van, hogy egy zuhanó ember kiabál vagy sikolt?
febr. 4. 21:29
1/10 anonim válasza:
Lehet, hogy még repülés közben elájul.. Illetve szerintem ha valami nagyon durva sokkhatás éri az embert, akkor egy hang se jön ki a torkán a rettegéstől. Nos, tízemeletesről lezuhanni pont ilyen lehet..
febr. 4. 21:42
2/10 anonim válasza:
Mert nem kiabálni készült hanem meghalni valószínűleg.
febr. 4. 21:43
3/10 anonim válasza:
Mert nem hallod túl magasról jön lefelé.
febr. 4. 22:00
4/10 anonim válasza:
Az is lehet, hogy bedrogozott, így nincs valóságérzékelése.
febr. 4. 22:06
5/10 anonim válasza:
Vagy szerzetes aki némasági fogadalmat tett.
Esetleg süketnéma.
Gyakran látsz kizuhanni a tizedikről embereket hogy így tudod hang nélkül jönnek lefelé?
febr. 4. 22:09
6/10 anonim válasza:
Nem volt kedve az utolsó pillanatait ezzel tölteni.
febr. 5. 05:47
7/10 anonim válasza:
Én arra gondolok, hogy mire felfogja, hogy mi történik és sikítana már lent van.
febr. 5. 06:12
8/10 anonim válasza:
Zuhantál már álmodban? Én már sokszor. Soha nem az jut eszembe, hogy sikítsak, inkább a pánik. Lehet neki jött a klasszik "lepereg az életem" szituáció, nem az jutott eszébe, hogy sikítson. Ez nem olyan, mint amikor valaki rád hozza a frászt.
febr. 5. 08:08
9/10 anonim válasza:
Én egyszer egy nagy vízicsúszdán csúsztam le tériszonyosként. Rávettek, hogy nem úgy êrződik meg krva jó buli.
Hát amikor nagy sebességgel megindultam lefelé annyira lesokkoltam, hogy levegőt venni se bírtam. Ilyen alapja lehet ennek is, amit kérdeztél.
febr. 5. 10:46
10/10 Metionin válasza:
Egyrészt nem mindenki sikít ha pánikol, sőt. Szerintem ez filmes fogás és a legtöbb embernél tanult. Én is csendben vagyok, lelassul minden, eszembe se jutna bármilyen hangot kiadni. A másik, hogy az alatt az idő alatt amíg leér, valószínűleg fel sem fogja, hogy meg fog halni.
Én 2 esetet láttam, illetve az egyiknél már helyszíneltek és utólag jöttem rá, hogy mi volt a korábbi puffanás. Csak a földetérés hangját hallottam mindkétszer.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!