Akik azért vannak ebben a csoportban hogy leszólák, leteremtsék a kérdezőt vagy épp nem épp udvariasan beszóljanak, azokat miért nem tiltják ki a csoportból?? Nem segítséget nyújtanak csak mérgezik az embereket.

válasza:

válasza:Folytassuk azzal, hogy ez a kérdés hogyan kapcsolódik az Egészség témaköréhez?
Majd az a következő, hogy tanulj meg légyszi a saját anyanyelveden helyesen írni és fogalmazni.
Harmadszor pedig, ne panaszkodj! A panaszkodó embereket senki sem szereti.

válasza:

válasza:

válasza:Itt nagyon sokan csak frusztrációt levezetni vannak, tisztelet a kivételnek, meg a másikat bántani, mert addig sem kell a saját gondjukkal foglalkozniuk, meg legalább másba is bele tudnak egyet még rúgni. Egy részüknek az okoz örömet, meg megkönnyebbülést, hogy másnak is rossz.
De azt is be kell látnunk, hogy vannak troll kérdezők is, bár a stílus, amit páran felük is meg tudnak engedni, akkor sem helyes.

válasza:Nem mondom, hogy nem létezik a jelenség, de sok esetben a fordítottját látom. Teljesen normális, csak éppen a kérdező véleményével nem egyező válaszok születnek, amire a kérdező elkezd aljas módon szapulni mindenkit, lepontozza, leszólja a neki nem tetsző válaszokat, felpontozza a számára kedvezőeket.
Kedvencem az, amikor a kérdező beveti a többi felhasználóját és elkezd a saját kérdésére válaszokat írni. Legjobb mikor össze keveri és kérdezőként válaszol magának.
Én itt arra gondoltam, hogy ha kérdez az illető egy problémával kapcsolatban valamit...
Egészségügyi gondok...
Nem ellen vélemény, hanem inkább kioktató válasz vagy épp nem megfelelő stílusú.
Viccelődnek más gondján.
Egyre többször találkozok ilyen reakciókkal.
Meg ráförmednek az illetőre hogy milyen h*lye hogy nem tudja.
Ez sok.
S nem értem ezeket a negatív embereket.
Úgy gondolom ez egy segítő netes csoport.
Vannak hasznos tanácsok is, épp emiatt írnak többen.
De az egyéb negatív vagy vitatkozni éhes válaszolók nem értem miért nem tudnak segíteni vagy akkor inkább kilépni, ha ennyire ostobáknak gondolják a kérdéseket.

válasza:Ez a fajta rosszindulat valóban megfigyelhető interneten keresztül.
Facebookon természetjáró csoportokban akad időnként olyan, hogy valaki megsérül és menteni kell, vagy eltéved az erdőben stb. Mindenki nekiáll megalázó, lekezelő hangnemben okoskodni, mintha mindig is arra vártak volna, hogy jól kiadhassák magukból minden frusztrációjukat.
Klasszikus kérdés: megkérdezik, hogy van-e sár az útvonalon.
Már előre tudom, hogy ott lesz az az 1-2 válaszadó, akik nekiállnak hőbörögni, hogy "mi bajod lesz egy kis sártól" mert hát ő sárban is szeret túrázni.
Vagy lekezelően beírja az ország másik feléről, hogy "három napja esik az eső, mit gondolsz?".
Volt akinek konkrét fotót posztoltam, hogy csont száraz minden az adott helyen, de még azt sem hitte el :D
6 - os, igen a kérdezők között is van pár ember.
De ők kevesebben vannak.
Az általam olvasottak alapján.
2-es, legszebb kötözködő.
Tudok helyesen írni.
De időnként elírja a telefon.
Persze én is néha mellé ütök, de attól még nem vagyok analfabéta. Ennek köze nincs hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Nem értem miért nem vagyok olyan mint a többiek. Ha kettesben vagyunk valakivel jól megy a beszélgetés, de társaságban egyszerűen csak hallgatok, és félek konkrétan megszólalni. Van a sulinkban egy lány csoport kb 10-15-en vannak és az a csoport nevük hogy létrák,...
Csak egy példa: Nekem eszem ágában sincs azt mondani egy kövér embernek, hogy milyen g*cidagadt vagy, miért nem eszel rendesen? (Mert ugye én simán megkapom a "milyen ki*szott sovány vagy, eszel te rendesen?" beszólást), ők mégis megteszik. Azt hiszik, nem sértő, ha...
Hogy vissza éljenek azzal hogy az a szerencsétlen mennyire ki van nekik szolgáltatva. Durván bánnak vele, sértegetik megalázzák. Hol ott a segítés és a támogatás lenne a dolguk. Számomra ez abszolut felháborító. Minimum egy szép levelet írnék ilyen esetben a korház igazgatóságának.
Nem erkölcsileg értem, hanem például, ha valaki valamilyen szubkultúrát követ, testékszert visel, extrém haja van, más zenei irányzatokat kedvel, nem követi a trendeket. Rendben van, ha ez valakinek nem tetszik, de miért érzik azt, hogy az ilyen embereket meg kellene...
Épp infó volt amikor megszólal a tanár:Hogy lehet hogy fenn vagytok Facebookon közöttetek olyanok is akik nem múltak el 13 ?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!