Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vajon mi fontosabb egy munkahe...

Vajon mi fontosabb egy munkahelyen? A lelki nyugalom, vagy a jó fizetés?

Figyelt kérdés
Gondolok arra pl.: hogy kínlódva jársz be, de egész jól fizet. És ez elfogadható áldozat e?

márc. 5. 19:01
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
65%
Van aki a munkahelyén kapott sztrókot, meg infarktust, kérdezem: megéri??
márc. 5. 19:43
 12/40 anonim ***** válasza:
81%
Utána már a kutyának se kellesz mert beteg ember nem kell munkahelyekre, a csudi főnökeid is úgy leszarnak mint a sicc, a közeli barátaidra, családtagjaidra számíthatsz, ha számíthatsz... szóval ennek súlyos jövőre néző következményei is vannak.
márc. 5. 19:45
 13/40 anonim ***** válasza:
76%

"Megnézném hogy hányan lettek rákosak a stressztől"

Már most is nézheted! Ennyi rákos még nem volt mint az utóbbi pár évben!

márc. 5. 19:47
 14/40 anonim ***** válasza:
36%

negatív gondolatok > negatív érzelmek > stressz > kóros immungyengeség > rák elszaporodása

Nem hihető?

márc. 5. 19:49
 15/40 anonim ***** válasza:
81%
Hát amikor már lelkileg tönkre tesznek és fizikálisan betegség formájában megmutatkozik az eredménye akkor már érdemes váltani..
márc. 5. 19:50
 16/40 anonim ***** válasza:
72%
15. Ismerősöm már a határon volt és váltott. Milyen jól tette! Sokkal jobb helyre került, hála az Égnek!
márc. 5. 19:53
 17/40 anonim ***** válasza:
79%
Az a legrosszabb, amikor van egy jó hely ami megfelel neked minden szempontból, de van egy k*csög kolléga, vagy egy terrorizáló főnök akitől gyomorgörcsöd van, a hajadat téped, sírva fekszel le aludni és emiatt kénytelen vagy felmondani! :(
márc. 5. 19:56
 18/40 anonim ***** válasza:
81%
Sajnos mindkettő. Itt a vitakban is kifejtették. A napi stressz elkerülése éppen olyan fontos mint az hogy hosszú távon azt érezzük hogy nem csak idősödünk, de mozdul valamit előre az életünk.
márc. 5. 20:33
 19/40 anonim ***** válasza:
82%
Én azt csináltam hogy egy szar idegölő munkahely után kerestem egy nyugis helyet a pénz itt nem sok de mivel van saját házam és nincs hitelem és van félretett pénzem is igy elvagyok vele. A szakmámban dolgozok, mellette tudok plusz/maszek munkákat vállalni ami jól kiegésziti néha a keresetem. A legjobb döntés volt igy egy év távlatából nézve.
márc. 5. 20:52
 20/40 A kérdező kommentje:
Én se bírom már sokáig. Szerintem nyáron lelépek. Hiába jó a fizu, ha szorongással megyek be minden egyes nap.
márc. 5. 21:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!