Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan viszonyultok ahhoz, ha...

Hogyan viszonyultok ahhoz, ha valaki rosszindulatú veletek szemben?

Figyelt kérdés
Velem ma pl. egy beszólt nekem közös csoport chatben egy osztálytársam teljesen ok nélkül, érzem hogy nem kedvel engem és őszintén én se őt még enélkül is. Aztán most privátban azért megmondtam neki hogy ne csináljon ilyeneket mert én is gúnyolódhatnék. Azon gondolkodom lehet ez gyerekes volt tőlem, de őszintén utálom ha valaki ok nélkül utál, azt ha annyira utál hagyjon békén és ne szóljon hozzám

márc. 6. 02:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ott kellett volna a csoportban közölni vele, hogy dugja fel magának a véleményét.

Egyébként ja, mint látod én nem hagyom magam. Imádok vitatkozni, bár tény, hogy inkább csak élőben. Neked is ezt ajánlom, hidd el, sokkal jobb lesz, ha nem magadban őrlődsz, hanem közlöd vele, hogy egy hulladék.

márc. 6. 04:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én kinevetem ezeket, iszonyatosan frusztráló ha valaki meg akar sérteni de nem veszed fel. Ha visszairkálsz, vitatkozol, akkor oda jutsz ahova ők akarják, de ha nem törődsz a sértéseikkel, akkor forronghatnak magukban hogy miért nem tudnak felidegesíteni.

Szóval fektesd az energiád valami hasznosba, mondjuk a jó kapcsolataidba és ne ilyen kötözködős emberekkel foglalkozz.

márc. 6. 05:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor én is az vagyok vele, ha ő is nyilvánosan bunkózik, én sem privátban fogom ezt tenni. De az is lehet a leírt helyzetben, hogy csak simán nyomtam volna egy röhögős fejet a beszólására és nem reagáltam volna mást.
márc. 6. 05:46
 4/6 anonim ***** válasza:
52%
Mond meg neki hogy amikor az észt osztották ő még nem született meg.
márc. 6. 06:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Az jó lépés, jó dolog, hogy kiálltál magadért, azonban én is inkább a csoport chatben tettem volna, vagy max. tettem volna az odaszólására egy röhögős fejet. Nem mindenkinél éri meg lesüllyedni a szintjére.
márc. 6. 09:38
 6/6 anonim ***** válasza:

A fő kérdésre válaszolva:

Hót nyugodt maradok, mert tudom, hogy az élet egyszer ad, máskor elvesz...

Tőle is.

márc. 6. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!