Mit szólnál egy olyan helyzethez ha a munkaadó felajánlaná hogy félév múlva 4 órásit, a másik lehetőség pedig az hogy elutasitod és végkielégítést kapsz és mikor egy ismerősödtől tanácsot kérsz azt válaszolná hogy mondj föl azonnal bukd a ?

Amit nem írtál, hogy MOST hogy vagy foglalkoztatva, teljes munkaidöben? /(feltételezem, igen)
A négy órás foglalkoztatás - ami ha jól értem, azt akarná jelenteni, hoyg a többit feketén, kézbe kapnád - semmi esetre sem vállalnám, borítékolható, hogy a feketén fizetett résszel állandó problémák lennének, másrészt te is megütheted a bokádat.
Felmondani és elbukni a végkielégítést elég ostoba ötlet lenne, ha a fököknek nem tetszik, ha nem mégy bele a csalásba, akkor legalább fizessen

Ha csak négy órát dolgoznál, és nincs feketézés, akkor neked mi elönyöd lenne ebböl?
Ettöl függetlenül értelmetlen dolog lenne töled felmondani, ezzel csak a végkielégítést bukod, elöny meg nincs.
Mondjuk valóban a nyolc óra nem volt kiírva lehetett volna 6 óra helyet négy óra is. De a kérdés nem ez hanem az hogy mi zajlik le annak az a fejében aki azt adja tanácsnak hogy azonnal mondjak fel, a végkérégítést ne vegyem igénybe és keressek másik állást?
Mert én azt hinném hogy ez a legostobább megoldás, a a másik kettőn lehet csak vitatkozni hogy melyik a jobb.
Szerintem mindenképpen érdemes dolgozni addig amíg tartanak az eredeti feltételek. És utána vagy végkielégítés és másik munka keresés vagy belemenni a 4 órába és másod állás vagy egyéb (legális - sajnálom hogy ezt külön hozzá kell tenni) alkalmi munkák keresése. Szerény véleményem szerint a lehető legrosszabb megoldás felmondani bukni a végkielégítést és másik állást keresni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!