Ha szeretek káromkodni miért undorodok a klasszikus káromkodásoktól?
Figyelt kérdés
Pl, a B meg káromkodásokat utálom, azt csak a lelki szegények használják sztem. ( apám egész nap igy ezzel a káromkodással beszél velem lehet azért utáltam meg). Ti mit gondoltok a káromkodásról? Szoktatok? A gyereketekkel hogy beszéltek? Van amikor csúnyán nagyon?márc. 6. 07:52
1/7 anonim 

válasza:

A b*szd meget csak a lelki szegények használják 😂 Ekkora baromságot is rég olvastam
2/7 anonim 

válasza:

Mert a b.zd meg tényleg nagyon erős és csúnya végigmondva. Mármint ha olyan hangsúllyal mondják. Mert lehet nagyon durván mondani, meg lájtosan is.
Igen, én szoktam káromkodni, én a k.rva élet, k.rva életbe, fene egye meg, franc egye meg szavakat szoktam használni.
3/7 anonim 

válasza:

Szoktam káromkodni de igyekszem róla leszokni. Nem túl szexi, hogy néha kilóg a kapanyél a számból nő létemre.
Mondjuk ezeket szinte soha nem valakinek mondom (kivéve mikor vezetek :D) Ha éppen bénázok vagy nem sikerül valami akkor szoktam.
Amig elég gyakoriak: Bazdmeg, rohadj meg, hogy rohadna meg, f@szomat, lóf@szt és ezeknek minden kombinációja.
Mostanában ha már káromkodok próbálom kedvesebben, pl bassza meg a kecske :D
4/7 anonim 

válasza:

Írtad, apád miatt. De miért káromkodsz?
5/7 Metionin 

válasza:

Káromkodásból is sokféle van, én simán bmegolok de az istenes káromkodásokat nem mondom. Illetve a rák szót tartalmazók olyanok, hogy mindenki mondta körülöttem a családban de én sosem használom.
7/7 anonim 

válasza:

én az egész napot végig káromkodom munka közben!nem csak sima b.m.., hanem azt is elmondom, ki kinek melyik testrészét b..sza meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!