Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha szeretek káromkodni miért...

Ha szeretek káromkodni miért undorodok a klasszikus káromkodásoktól?

Figyelt kérdés
Pl, a B meg káromkodásokat utálom, azt csak a lelki szegények használják sztem. ( apám egész nap igy ezzel a káromkodással beszél velem lehet azért utáltam meg). Ti mit gondoltok a káromkodásról? Szoktatok? A gyereketekkel hogy beszéltek? Van amikor csúnyán nagyon?

márc. 6. 07:52
 1/7 anonim ***** válasza:
28%
A b*szd meget csak a lelki szegények használják 😂 Ekkora baromságot is rég olvastam
márc. 6. 08:10
 2/7 anonim ***** válasza:
75%

Mert a b.zd meg tényleg nagyon erős és csúnya végigmondva. Mármint ha olyan hangsúllyal mondják. Mert lehet nagyon durván mondani, meg lájtosan is.

Igen, én szoktam káromkodni, én a k.rva élet, k.rva életbe, fene egye meg, franc egye meg szavakat szoktam használni.

márc. 6. 08:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szoktam káromkodni de igyekszem róla leszokni. Nem túl szexi, hogy néha kilóg a kapanyél a számból nő létemre.

Mondjuk ezeket szinte soha nem valakinek mondom (kivéve mikor vezetek :D) Ha éppen bénázok vagy nem sikerül valami akkor szoktam.

Amig elég gyakoriak: Bazdmeg, rohadj meg, hogy rohadna meg, f@szomat, lóf@szt és ezeknek minden kombinációja.

Mostanában ha már káromkodok próbálom kedvesebben, pl bassza meg a kecske :D

márc. 6. 08:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Írtad, apád miatt. De miért káromkodsz?
márc. 6. 09:34
 5/7 Metionin ***** válasza:
Káromkodásból is sokféle van, én simán bmegolok de az istenes káromkodásokat nem mondom. Illetve a rák szót tartalmazók olyanok, hogy mindenki mondta körülöttem a családban de én sosem használom.
márc. 6. 13:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyedi akarsz lenni.
márc. 6. 18:29
 7/7 anonim ***** válasza:
én az egész napot végig káromkodom munka közben!nem csak sima b.m.., hanem azt is elmondom, ki kinek melyik testrészét b..sza meg!
tegnapelőtt 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!