Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tennél ha kapnál 100...

Mit tennél ha kapnál 100 millió forintot azzal a feltétellel hogy csak és kizárólag ételt italt vehetsz belőle és a megvásárolt ételt italt nem teheted pénzé nem cserélheted el semmire azonban nem feltétlenül kell neked megenned?

Figyelt kérdés
márc. 6. 08:08
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
87%
Az elkövetkező pár évben abból venném a kaját. Elég sok meg egy, mert nekem pl speciális ételeket kell vennem ételallergia miatt. Meg ahogy mostanában emelkednek az árak, talán 5-10 évig elég lenne XD
márc. 6. 08:50
 12/38 anonim ***** válasza:
Megy el*
márc. 6. 08:50
 13/38 anonim ***** válasza:
81%
Mit tennék? Örülnék, hogy a keresetem felét onnantól félre tudnám tenni, vagy másra költeni, és egész életemre biztosítva lenne az étel.
márc. 6. 08:55
 14/38 anonim ***** válasza:
76%
Örülnék neki.
márc. 6. 09:10
 15/38 A kérdező kommentje:
Az örülés az tett?
márc. 6. 09:13
 16/38 anonim ***** válasza:
76%
Igen.
márc. 6. 09:55
 17/38 anonim ***** válasza:
69%
Ugyanaz mint a 2-es, mostantól fogva abból menne a kaja, jó minőségű, nekem és a szűkebb családomnak. Néha adakoznék, főleg kutyamenhelyeknek, már amennyiben az élelmiszernek minősül.
márc. 6. 10:05
 18/38 anonim ***** válasza:
69%
Biztos, hogy osztoznék belőle. Családtagoknak rászorult ismerősöknek is juttatnék az élelmiszerekből.
márc. 6. 10:10
 19/38 anonim ***** válasza:
77%
Többé nem főznék, az fix 😁
márc. 6. 10:50
 20/38 anonim ***** válasza:
Ha a jelenlegi árfolyam maradna egész életben, akkor 92 évig elég lenne.
márc. 6. 13:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!