Hogy dolgozhat valaki három műszakot miközben még iskolába jár?
Figyelt kérdés
Egy általam követett ember (szeretem a rajzait :D) Arról panaszkodott, hogy három műszakot kell végeznie, de egy régebbi(?) posztban meg arról írt hogy idegesíti őt hogy kattogtatja az osztálytársa a tollát. Tisztában vagyok vele hogy ez nem létfontosságú dolog, de a kettő hogy jön össze? Ha meg kamuzik, minek kamuzik ilyenről egy ember, nem konkrétan ő?márc. 6. 08:45
11/13 anonim 

válasza:

Ha levelezőre jár hogyan idegesíti, hogy kattogtatja az osztálytársa a tollát? Vagy vannak ott is bejárós órák néha?
Nem lehet, hogy szakiskolába jár és van külsős gyakszija plusz mellette dolgozik? Úgy valahogy kijöhet a 3 műszak, bár fura így is. Szerintem csak túlzott :D
12/13 anonim 

válasza:

Bizonyos életkor felett (talán 16 év?) lehet esti tagozaton is középiskolába járni. Felnőttként ha az adott helyen megszervezik, lehet levelező tagozatot is indítani. De iskolában dolgozok (rendszergazdaként, szóval annyira nem állok közel a tűzhöz, de sok mindenre van rálátásom), és azt látom, hogy esti tagozaton is nagyon lazán veszik a hiányzásokat, főleg, ha már nem tanköteles korú az illető. Simán lehet esti mellett is dolgozni, legfeljebb nem minden órára tud bejárni.
13/13 anonim 

válasza:

#11: Levelezőn is vannak órák, csak ott hivatalosan konzultációknak hívják. De általában hétvégenként, vagy kéthetente szoktak lenni, általában péntek-szombaton, vagy csak szombaton. Szervezés kérdése.
De egyébként én jártam tanfolyamra "esti" taagozatra, ami szombat reggeltől délutánig volt...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!