Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért gondolják egyesek, hogy...

Miért gondolják egyesek, hogy az erkölcstelen életmód menő?! A játszmázás, a hülyítés?! Ilyen világban élünk???

Figyelt kérdés
Ennyire leromlott az oldal színvonala??? Már csak a vallásos topikban éri meg barátkozni nőnek és férfinak???

márc. 23. 01:15
 1/10 A kérdező kommentje:
A felháborodott kérdésemet az ihlette, hogy valaki privátban "kitalálta" azt, hogy a párja tudta nélkül és előzetes BEJELENTKEZÉS(!) nélkül bejöhet a lakásomba!!! (Miért ennyire jellemtelenek egyesek???)
márc. 23. 01:16
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Csak tippelni lehet: (a fő kérdést illetően) úgy gondolják, hogy szerepjátszással és nem önmagát mutatva könnyebb-gyorsabb előrejutni.

1. hozzászólásodban említett komment: ezt nem nagyon értem, hogy privátban "mit találtak ki", eredeti kérdéstől elüt.

márc. 23. 03:00
 3/10 anonim ***** válasza:
70%

Mert nincsenek bennük gátlások, esetleg úgy gondolják, egyszer élnek stb.

Egyébként elég szomorú hogy ilyenek.

márc. 23. 04:47
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem az oldal színvonala romlott le, hanem ilyenek az emberek. Ha ismerkedni szeretnél írj a vallásos topikba. Viszont ott is lesznek romlott életűek, akik eltévelyedett pedofil papokról diskurálnak..
márc. 23. 05:44
 5/10 anonim ***** válasza:
Sok dolognak ma nincs következménye, talán ezért.
márc. 23. 06:12
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: azért, mert valamilyen erkölcstelenséget tapasztaltál (lehet hogy több embertől is), az nem jelenti azt hogy mindenki erkölcstelen lenne.

Egyébként a vallásosság sem garancia semmire, nekem meg olyanokkal van rossz tapasztalatom, akik hangoztatták, mennyire vallásosak, emberszeretőek. Olyanokat is ismertem akik hetente jártak templomba, pletykálkodtak rosszindulatúan mások életéről, ármánykodtak stb.

márc. 23. 06:20
 7/10 anonim ***** válasza:
83%
Sose csalnám meg azt, akivel párkapcsolatban vagyok - és nem vagyok vallásos.
márc. 23. 06:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Mert az élet minden területén ez legitimálva van, ha nem tűnne fel
márc. 23. 08:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Mindig is voltak emberek akik számára ez volt a "menő" jó reggelt.
márc. 23. 12:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Az emberek ilyen szinten vannak. Mellette azt sem szabad elfelejteni, hogy az oldalról a normális, rendes tagok egy jó részét már "elüldözték" a trollok, rosszindulatú tagok.
ápr. 1. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!