Ha valaki megtesz nekünk egy szivességet utàna àltalàban jogot formàl,hogy folyton szivességet kérjen tőlünk?

Milyen előleget nem tud elhozni?
Akkor igy járt.
En semmit nem fizetnék ki helyette az biztos.
Engem nem szokott az érdekelni, hogy elotte szivességet tettek e nekem vagy nem.

7.igen pont ezt nem szeretném,hogy rendszer legyen belőle csinàlva.Nem szeretnem ha mindig valaki valamiert szaladozna hozzam,hogy most ruhat hozott,most nyaralasi penzt.Ok egyszer-ketszer,de remelem nem ez lesz,hogy majd masok is ide hozzak a nyaralasi penzt akikkel nem tud idopontot egyeztetni hogy atvegye.Masik varosba el,a hetvegi levelezon szokott itt lenni es most ezeknek az embereknek allitolag nem jo a penteki,szombati nap igy engem kert meg.De egyeztethette volna jovo hetre vagy azutani hetre is akkor is lesznek eloadasok.Meg a klienseit se szeretnem ha
ram szoknanak ha vele nem tudnak egyeztetni nehogy az legyen hogy az x.- dik nyaralasi reszletet is nekem hozzak el.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!