Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha valaki megtesz nekünk egy...

Ha valaki megtesz nekünk egy szivességet utàna àltalàban jogot formàl,hogy folyton szivességet kérjen tőlünk?

Figyelt kérdés
Lehet véletlenről van szó...Megtett valamit és megkért utàna hogy a munkahelyemen vegyek àt egy ruhàt neki elhozza egy nő.Ez ma megtörtént írt délutàn szemtelen lesz valaki nem bírja neki elhozni az előleget nyaralàsra amikor ő a vàrosban lesz így megkér vegyem àt a munkahelyemen.Ezt is megbeszéltük.Utàna írt ne haragudjak meg van neki a szàmom de legyek szives elküldeni neki üzenetben,mert nem mutatja a telefonja.Hàt valamelyik nap adta- írta meg a szàmom annak a nőnek aki hozta a ruhàt,visszanézhetné az üzenetet.Azt meg hogy nem mutatja a telefonja a szàmomat kicsit különösnek tűnik.
márc. 25. 16:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Hogy mi?
márc. 25. 17:02
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez a ketto a folyton szivesseg? A ruha meg a penz atvetele?
márc. 25. 17:04
 3/15 A kérdező kommentje:
Nem csak arra ertettem...csak furcsa ez a keres a szamommal,hogy nem mutatja a telefonja
márc. 25. 17:07
 4/15 anonim ***** válasza:

Milyen előleget nem tud elhozni?

Akkor igy járt.

En semmit nem fizetnék ki helyette az biztos.

Engem nem szokott az érdekelni, hogy elotte szivességet tettek e nekem vagy nem.

márc. 25. 17:24
 5/15 anonim ***** válasza:
Kevés az info, s az is zavaros.
márc. 25. 17:35
 6/15 Senior Séf ***** válasza:
Mi vaaaaan?
márc. 25. 18:55
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Inkább az jellemző, hogy egyszer szívességet kér valaki, én segítek, majd a végén már a s.ggét is velem vakartatná meg. Kisujjadat nyújtod, kitépi a karodat. Bár ezek szerint ilyen is van amit te mondasz, tesz egy szívességet, majd a lekötelezettjének érez. Egy idő után mondj nemet ha már soknak érzed.
márc. 25. 19:08
 8/15 A kérdező kommentje:

7.igen pont ezt nem szeretném,hogy rendszer legyen belőle csinàlva.Nem szeretnem ha mindig valaki valamiert szaladozna hozzam,hogy most ruhat hozott,most nyaralasi penzt.Ok egyszer-ketszer,de remelem nem ez lesz,hogy majd masok is ide hozzak a nyaralasi penzt akikkel nem tud idopontot egyeztetni hogy atvegye.Masik varosba el,a hetvegi levelezon szokott itt lenni es most ezeknek az embereknek allitolag nem jo a penteki,szombati nap igy engem kert meg.De egyeztethette volna jovo hetre vagy azutani hetre is akkor is lesznek eloadasok.Meg a klienseit se szeretnem ha

ram szoknanak ha vele nem tudnak egyeztetni nehogy az legyen hogy az x.- dik nyaralasi reszletet is nekem hozzak el.

márc. 25. 20:11
 9/15 A kérdező kommentje:
Elolvastam megint ugy irta az a kliense egy napon lesz itt, o is mashol el.Lehet ezek az esetek most kivetelesek.Segitek ha tenyleg kell csak nem szeretnem ha mindenert ugraltatnak.Tett o is nekem dolgokat az osszel bajban voltam es nagy segitseget nyujtott meg mult heten elintezett valamit egy kozos uttal kapcsolatban.
márc. 25. 20:19
 10/15 anonim ***** válasza:
Van főnököd? Amikor besokallsz, mondd azt, hogy leteremtett a főnök, ne a munkahelyen bonyolítsd a magánéletedet, bocs, de többet nem tudsz intézni neki semmit. Hidd el, megoldja, eddig is megoldotta nélküled.
márc. 25. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!