Kik ezek és miért hivogatnak? Honnan tudják a számom?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Kik ezek a spam hivok?
+31 előhivó, meg +54 előhivokkal. Ma 1 hívást le tetten le tiltottam aztán 5 perc múlva újra hívott egy másik spam. Kik ezek? Mit akarnak?? Honnan tudják a számom! Hiába szurtem ki a spam hívást akkor is végig csörög a mobilon. Naponta 20 ilyen hívást kapok nemgyozom le tenni a telefont. Mit t gyek?!!
márc. 25. 17:37
1/8 anonim 

válasza:

+31-es számról engem is hívtak, kétszer is, de nem vettem fel... Hollandiai szám..
2/8 anonim 

válasza:

1# Szóval nem vettem fel. Ki keresne engem Hollandiából?
3/8 anonim 

válasza:

Engem is hívtak Hollandiából, délelőtt és délután is. Persze nem vettem fel, tiltóra raktam
4/8 anonim 

válasza:

Pont most hívtak egy másik számról is, szintén Hollandia, ezt is tiltóra raktam. #3-as hozzászóló vagyok.
5/8 anonim 

válasza:

Biztos van egy képzeletbeli barátom Hollandiából. 😆😅😅
6/8 anonim 

válasza:

Komolyan, ti eddig nem hallottatok semmilyen telefonos csalasrol?
Engem epp Angliabol hivtak ma.
8/8 anonim 

válasza:

Engem vagy 8 angol szám hívott egyik nap…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!