Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy ilyen nőt észhez lehet...

Egy ilyen nőt észhez lehet téríteni, vagy már késő?

Figyelt kérdés

Sok éve kapcsolatban vannak. A nő három műszakban gürcöl, a pali nem dolgozik. Seftelésből van némi pénze, de a gyerektartást is a nő fizeti (van a palinak egy tizenéves fia a régi házasságából). És a nő kártyája is a figuránál van, aki sehova sem viszi el a őt, ha vele lehetne, inkább elmegy csámborogni a haverokkal (vagy ki tudja, hova...), és ajándékokat sem kap soha a nő. Semmibe veszi őt, csak feji, a nő mégis szereti, pedig amúgy az egyik legnormálisabb nő, akivel találkoztam, csak ezt egyszerűen nem tudom megérteni, hogy lehet ennyire vak.

Idegileg már teljesen rottyon van szegény. De szakításról szó sem lehet... Azaz ha elhagyná a pali, akkor menjen csak, de ő nem tud összetörni egy embert... Értitek? De a pali hülye lenne menni, hát hol talál még egy ilyen hülyét? Mert már ezt kell rá mondanom, pedig imádom, szeretem...

ápr. 15. 17:10
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
Ez tipikus bántalmazó kapcsolat - az ugyanis nem CSAK fizikai bántalmazást jelent - az adott nö lelkileg függö, ebböl nagyon nehezen lehet kijönni.
ápr. 15. 17:13
 2/6 anonim ***** válasza:
85%
Nem biztos, hogy lehet, de azért próbálkozzál beszélgetésekkel, kérdezéssel, meggyőzéssel.
ápr. 15. 17:18
 3/6 A kérdező kommentje:
Az a baj, már sokan beszéltek vele erről, barátnők, én is... A többi kolléga is folyton megjegyzi neki, hogy valamit nagyon tudhat a pali...
ápr. 15. 17:39
 4/6 anonim ***** válasza:
75%

#2:

Aha, persze...

Ezzel a "tutujgatással" az ég egy adta világon SEMMIRE nem fog menni a kérdező.

ápr. 15. 18:26
 5/6 anonim ***** válasza:
38%
Az a pali az ég egy adta világon nem tud semmit, még az is lehet, hogy roma. Annak a hülye tyúknak az agyát elborította a rózsaszín felhő, és a pasas ezt használja ki, semmi többet nem érdemes belelátni.
ápr. 15. 18:29
 6/6 anonim ***** válasza:
73%
Sose késő. Mintha az én sztorimat írtad volna le. Csak én nem 3 műszakban dolgoztam + a pasi azét elment dolgozni, de hol 3 hónap után hol fél év után vagy felmondott vagy kirúgták és megint hónapokig semmi melója és csak azt se láttam volna hogy ez őt zavarja. Én 6 évig húztam ebben a kapcsolatban, mert alapból meg egy jó lelkű pasi, még most is 15 év szakítás után is ezt mondom. Csak besokalltam, hogy igen.. szinte én tartom el és nem haladunk semerre . Ami nekem felnyitotta a szemem: Csernus NŐ című könyve. Egy barátom ajánlotta. Amikor a pasim beleolvasott, odajött hozzám: " ha te ezt végig olvasod, tuti ki fogsz dobni" - igaza lett :) Olyan teher ment le rólam, hogy elmondani nem tudom. Szóval esetleg vegyétek meg neki ezt a könyvet.. hátha elolvassa és észhez tér. Belül lehet ő is érzi már hogy ez így nem okés, de kell egy löket.
ápr. 15. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!