Egy ilyen nőt észhez lehet téríteni, vagy már késő?
Sok éve kapcsolatban vannak. A nő három műszakban gürcöl, a pali nem dolgozik. Seftelésből van némi pénze, de a gyerektartást is a nő fizeti (van a palinak egy tizenéves fia a régi házasságából). És a nő kártyája is a figuránál van, aki sehova sem viszi el a őt, ha vele lehetne, inkább elmegy csámborogni a haverokkal (vagy ki tudja, hova...), és ajándékokat sem kap soha a nő. Semmibe veszi őt, csak feji, a nő mégis szereti, pedig amúgy az egyik legnormálisabb nő, akivel találkoztam, csak ezt egyszerűen nem tudom megérteni, hogy lehet ennyire vak.
Idegileg már teljesen rottyon van szegény. De szakításról szó sem lehet... Azaz ha elhagyná a pali, akkor menjen csak, de ő nem tud összetörni egy embert... Értitek? De a pali hülye lenne menni, hát hol talál még egy ilyen hülyét? Mert már ezt kell rá mondanom, pedig imádom, szeretem...

#2:
Aha, persze...
Ezzel a "tutujgatással" az ég egy adta világon SEMMIRE nem fog menni a kérdező.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!