Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mióta él köztünk ennyi féreg/p...

Mióta él köztünk ennyi féreg/pondró szociopata ember? Ez magyar jelenség vagy máshol is ilyenek az emberek? (facebook komment)

Figyelt kérdés

Az alábbi cikkhez csatolom szigorúan cenzúrázva nehogy megsértsem annak a senkiházinak a személyiségi jogait (mert mindig az ilyeneknek vannak jogai) aki bekommentelt fb-on egy halálos balesetről szóló cikk alá (amiben egy fiatal exkézilabdás lány halt meg autóbalesetben).

[link]

Ez pedig a komment (legutolsó a lényeg):

[link]

Esküszöm ennyire nem húztam fel magam az utóbbi időben!

Akkor van egy másik vénasszony aki rendszeresen bekommentel ostoba vallásos képekkel megspékelt vallásos imádságokat tragédiákról szóló cikkek alá szintén facebook-on egyértelmű provokáció céljából.

Az a durva, hogy ezek köztünk élnek nap mint nap.

Két kérdésem lenne:

* Ez az undorító, katasztrófaperverz, szociopata, nárcisztikus viselkedés leginkább magyar sajátosság?

* Ha nem akkor milyen közegben/életvitellel tudnék leélni egy életet, hogy soha egy percre se kerüljek kapcsolatba ilyen emberekkel?

ápr. 24. 20:53
 1/7 anonim ***** válasza:
23%

Tényleg ennyire ostoba vagy, vagy csak...

Ja nem, ezt már nem lehet megjásztani.

ápr. 24. 21:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Eleve nem a legértelmesebb emberek szoktak kommentelni.
ápr. 24. 21:06
 3/7 anonim ***** válasza:
63%
Mondjuk az ilyen poszt is durva problémákra utal.
ápr. 24. 21:09
 4/7 A kérdező kommentje:
#3: Miért is? Kifejtenéd mi a probléma? Vagy magadra ismertél...?
ápr. 24. 21:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez 1 nagyon jó kérdés..ezek fizetett írnokok.Orbán írnokai.minden politika amit latsz magad korul.1 rendszer.ez a mostani rendszer.es nezd meg kik iranyítjak..ugye dereng vmi már..Ez a céljuk a morál lesullyesztese ossze ugrasztjak a nepet elbutitjak az embereket..es kozben ellopnak mindent amikor nem figyelnek..erted mar..emlekszem milyen szép eletunk volt orban elott mindenki szerette becsulte tisztelte egymast..aztan jott orban es bemondta a tv be áruld be a szomszédod !feketézik!meglopja az államot!es masnap kimentem es mar az idill civakodasba ment át( es hallottam h mondja te feketezel veszekedtek... )es csak én láttam ezt az okát senki más sok mast is látok.eleg bonyolultnak tunik de nem az..hidd el.
ápr. 24. 22:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Mindig ennyi volt, csak a net előtt nem jutott el hozzád ennyi infó. Tudtunk arról mi van a faluban/utcában, már amennyi a családból kiszivárgott, aztán kész.
ápr. 25. 08:01
 7/7 anonim ***** válasza:

Több országban éltem. Amit észrevettem az emberi kapcsolatok terén, hogy ha az országokat összehasonlitom, akkor nekem is az tünt fel, hogy Magyarországon rengeteg az ilyen "sérült" ember. Mig "többnyire" külföldön az emberek megtartják magunknak az ilyen fajta véleményüket, max. tanácsot adnak, vagy filozofálnak rajta, addig Magyarországon gátlástalanabbak az emberek.

Pl: sokkal hamarább érzik magukat megtámadva egy egyszü kérdéstöl is vagy rögtön magukra vesznek mindent, ami amúgy egyáltalán nem is nekik szólt.

Nálunk azt szokták mondani, ki milyen közegben nö fel, olyanná válik.

ápr. 26. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!