Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van itt, aki vett már részt...

Van itt, aki vett már részt hangszálműtéten, mert nem tetszik a hangja, rekedtes, túl halk, magas, túl mély, motyogva beszél stb..?

Figyelt kérdés
Milyen tapasztalataid vannak, megérte? Van, akinek jobb hangja lett utána?

2025. ápr. 27. 14:11
 1/6 A kérdező kommentje:
Vannak veszélyei ennek?
2025. ápr. 27. 14:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Illetve van olyan orvosi eljárás, ami viszonylag komplikációmentes, de szebb, erősebb lesz a hangom tőle? Nem tetszik, hogy dörmögök.
2025. ápr. 27. 14:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

ILyen mütétet csak nagyon indokolt esetben végeznek (mütét közbeni sérülés után, gégerák kezelése után), már csak azért is, mert az nem megoldható, hogy a hangszínt beállítsák vele.

Egyébként megfelelö gyakorlással meg tudod változtatni a hangodat, hangszínedet, csak kitartás meg odafigyelés kell hozzá.

2025. ápr. 27. 14:52
 4/6 A kérdező kommentje:
A másik, hogy sokszor, gyakran begyulladt már a torkom, mandulám. Ez lehet összefüggésben a hangommal?
2025. ápr. 27. 15:09
 5/6 anonim ***** válasza:
semmi köze hozzá
2025. ápr. 27. 16:36
 6/6 A kérdező kommentje:
Sokszor mondták osztálytársam, hogy milyen csendes vagyok, nem beszélek sokat, nem vagyok egy nagy szószátyár. Mondom gyenge a hangom, cseszd meg! Szónoklatot tartsak talán?
2025. ápr. 27. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Mi az, ami nem tetszik neked ebben a világban?

És mi az, amin változtatnál rajta?

Sokan visszamaradottnak tartják azokat az embereket, akiknek nem tetszik a tetoválás?

Én azt látom ez ilyen alap kezd lenni és az a fura, ha valakinek nincs. A tetováltak felvilágosultnak tartják magukat és úgy veszik, akinek nincs, az nem tudja vagy meri magát szabadon kifejezni. Pedig más módja is van, annak, hogy valaki különleges legyen, pl van...

Érthető, ha emiatt nem tetszik ez a munka?

Telefonos ügyfélszolgálatosként dolgozom egy bankban. Előtte nem volt ilyen munkám, nem tudtam, mi vár rám. Már 7 hónapja dolgozom itt és egyszerűen utálom. A legfőbb ok, amiért utálom, ahogy beszélnek velem az ügyfelek. Nem is az, hogy valaki bunkó, személyeskedik,...

Nagyon tetszik a barátommal haverja így nem kéne találkozni inkább vele ?

Régen is ismertem akkor próbált egy egyéjszakás kalandra engem “beszervezni” de nemet mondtam. Sajnos az a baj hogy nap mint nap találkozok vele mert a párom is nagyon szereti..ezzel eddig semmi baj nem volt fel sem tűnt az a dolog hogy elkezdem szépen lassan vonzódni...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!