Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem szeretem ha néznek,...

Nem szeretem ha néznek, nagyon zavar. Miért van ez?

Figyelt kérdés
ápr. 28. 14:46
 1/5 anonim ***** válasza:
78%
Önbizalom hiánya.
ápr. 28. 14:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mit érzel ilyenkor? Van-e okod rá, hogy ez zavarjon? Min tudnál változtatni, hogy ne történjen meg?
ápr. 28. 18:05
 3/5 anonim ***** válasza:

Lámpaláz,zavarban vagy mások előtt,zárkózott vagy, túlaggódod a dolgokat.

Igyekezz mindig korrektül kinézni, nem kell,hogy feltétlenül ragyogj,csak legyen korrekt a kinézeted, és akkor nem baj,ha néznek. Lehet,hogy valaki csinosnak tart.Pl annak ellenére is,ha pl esetleg "szegényes" ruhák vannak rajtad. Vagy pl hasonlítasz valakire;pl tűnődik te vagy-e az,kegszólítson-e, vagy örül egy régen látott ismerősnek az arcát,vonásait újra látni,azon időzik,mi lehet vele.Vagy épp azon gondolkodik,miért vagy ennyire frusztrált,mert lejön az arcodról,testtartásodról. Ha emelt fővel mész,kevésbé vagy feltűnő,mintha szorongsz rástresszelsz.

ápr. 28. 20:53
 4/5 anonim ***** válasza:
*leszólitson-e
ápr. 28. 20:54
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Milyen helyzetben? Engem leginkább akkor zavar, ha nem derül ki, hogy mit akar. Alapvetően nem bámulunk hosszasan valakit, egyszerűen nem illik. Tehát várom, hogy biztos kérdezni akar valamit. Ő meg csak néz. Néha meg is szoktam kérdezni, hogy mit szeretne, legalább észreveszi magát és abbahagyja.

Vagy például amikor valamilyen tevékenységben vagyok és akkor kezd el bámulni, az olyan, mintha belemászna a privát szférámba. Mint egy hívatlan vendég. Nekem szükségem van térre. Ha akar valamit, ki vele, utána hagyjon dolgozni/ elmélkedni/ alkotni, zavaró tényező nélkül, úgy precízebb, kreatívabb vagyok.

ápr. 28. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!