Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a célja ezzel a nőknek az...

Mi a célja ezzel a nőknek az interneten?

Figyelt kérdés

Nagyon sokszor látom, hogy különböző életkorú (teszem hozzá nem robot) női profilok a létező összes social media platformon jelen vannak, legyen ez Facebook, Tinder, Badoo, Instagram, Threads stb-stb... Kiírnak egy olyan szöveget, hogy unatkoznak, írjunk privát üzenetet, ez megtörténik, és válaszra sem méltat. Az a jobbik eset, ha láttamoz, de van, hogy azt sem. Egyszerűen nem értem, akkor miért írják ki, hogy: "Valaki beszélgetni?" Stb, ha nem akarnak. Nem mai szokás ez, 10 éve is ez ment. Nem értem a mögöttes okát, hogy mire jó ez?

Ez olyan mintha valaki bemenne a hentesboltba, kikéri a kilós húst, már felszeletelték, erre kiszalad az üzletből.

Ha van itt valaki aki csinált hasonlót, vagy van ilyen ismerőse akkor megmagyarázná, hogy ennek a dolognak mi a mögöttes jelentése? Ez kb annyira gáz, mint pasiknál az indokolatlan dickpic.

ápr. 28. 18:40
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
88%
8: de nem feltétlenül fog mindenkivel sem beszélni, aki ezeknek megfelel. Mert ha leírja ezeket a paramétereket, is ráírhat 50 ember. Akkor mind az 50-nel kötelező beszélgetnie?
ápr. 28. 19:07
 12/29 anonim ***** válasza:
91%
Ha valakivel BESZÉLGETNI akarok, akkor nem érdekel, hogy férfi vagy nö, hány éves, nem érdekel a magassága, AZ ÉRDEKEL, hogy tud-e értelmes témákról beszélgetni! (A beszélgetés =/= a szexszel!)
ápr. 28. 19:09
 13/29 anonim ***** válasza:
60%

#8 Ha felnőtt ember lennél, akkor tisztában lennél vele, hogy ez nem így működik.

" Keresek ismerkedés céljából egy 20-25 éves kor közötti férfit, aki magasabb 170 cm-nél, sportos testalkatú, szereti a művészeteket."

Mondjuk ha normális felnőtt lennél eleve nem írnál rá "különböző életkorú" nőkre. Arról meg nem ő tehet, hogy sportolni lusta vagy, a művészetekhez meg nem konyítasz.

ápr. 28. 19:16
 14/29 anonim ***** válasza:
84%

"Teljes joggal ír neki úgy a 15, meg a 85 éves is"

Ő pedig teljes joggal nem ír vissza. Hol itt a probléma?

ápr. 28. 19:16
 15/29 A kérdező kommentje:

#12 Ezzel én is egyetértek, így van. Azt már nem értem, hogy miért nem konkretizálják a témát, ha van egyáltalán ilyen cél.

#14 "Hol itt a probléma?" A jócskán hiányos szövegértelmezéseddel van probléma. Azt látjuk, hogy nem ír vissza, az a kérdésnek a fő témája, a miértje a lényeges. Kaptam ésszerű, logikus válaszokat is, bár nem hiszem azt, hogyha valaki konkrét paramétereket ír, akkor ráír, 50-100 olyan pasi. Annak bőven fele egy kanos ösztönlény, akikből érdemes szűrni, de azt is csak úgy tudja, ha beszél vele pár szót a "Nagyságos Asszony."

ápr. 28. 19:28
 16/29 anonim ***** válasza:
59%
#15: miért írnék ilyet? Párkapcsolatban élek.
ápr. 28. 19:30
 17/29 A kérdező kommentje:

#17 Borzalmasan kielégítő, és egészséges párkapcsolat lehet az, ahol kora este vadidegen férfiak nőkkel kapcsolatos kérdése alatt kell személyeskedned, ebben biztos vagyok!

Kézenfogva mehetnétek kávézni a #13-as csajossal, femcelek általaban megértik egymást. Leginkább azok szoktak frusztráltan személyeskedni egy kérdés alatt, akiknek vagy betalál, vagy haragszik az összes pasira valami vélt sérelem miatt. További kérdés?

ápr. 28. 19:44
 18/29 A kérdező kommentje:
#13 Egy PÉLDA mondatot írtam, tudod mit jelent ez a magyar szó? Senki nem írt le valójában ilyet, nem láttam, csak hasonló felhívást, PÉLDA, PÉLDA, PÉLDA, nem írt senki pontosan ilyet, ez egy sablonszöveg, amit leírhatnak, NEM ÍRTAK, de írhatnak, érted?
ápr. 28. 19:47
 19/29 anonim ***** válasza:
18%
A nők szeszélyesen és figyeleméhesek. Az egyik nap privizni akar a másik nap húzzál el. Őkelme majd válogat, valószínűleg van kikből, nem áll neki egyesével elmondani h bocs te ezért meg azért nem.
ápr. 28. 19:53
 20/29 anonim ***** válasza:
szeszélyesek*
ápr. 28. 19:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!