Mi a célja ezzel a nőknek az interneten?
Nagyon sokszor látom, hogy különböző életkorú (teszem hozzá nem robot) női profilok a létező összes social media platformon jelen vannak, legyen ez Facebook, Tinder, Badoo, Instagram, Threads stb-stb... Kiírnak egy olyan szöveget, hogy unatkoznak, írjunk privát üzenetet, ez megtörténik, és válaszra sem méltat. Az a jobbik eset, ha láttamoz, de van, hogy azt sem. Egyszerűen nem értem, akkor miért írják ki, hogy: "Valaki beszélgetni?" Stb, ha nem akarnak. Nem mai szokás ez, 10 éve is ez ment. Nem értem a mögöttes okát, hogy mire jó ez?
Ez olyan mintha valaki bemenne a hentesboltba, kikéri a kilós húst, már felszeletelték, erre kiszalad az üzletből.
Ha van itt valaki aki csinált hasonlót, vagy van ilyen ismerőse akkor megmagyarázná, hogy ennek a dolognak mi a mögöttes jelentése? Ez kb annyira gáz, mint pasiknál az indokolatlan dickpic.

#8 Ha felnőtt ember lennél, akkor tisztában lennél vele, hogy ez nem így működik.
" Keresek ismerkedés céljából egy 20-25 éves kor közötti férfit, aki magasabb 170 cm-nél, sportos testalkatú, szereti a művészeteket."
Mondjuk ha normális felnőtt lennél eleve nem írnál rá "különböző életkorú" nőkre. Arról meg nem ő tehet, hogy sportolni lusta vagy, a művészetekhez meg nem konyítasz.

"Teljes joggal ír neki úgy a 15, meg a 85 éves is"
Ő pedig teljes joggal nem ír vissza. Hol itt a probléma?
#12 Ezzel én is egyetértek, így van. Azt már nem értem, hogy miért nem konkretizálják a témát, ha van egyáltalán ilyen cél.
#14 "Hol itt a probléma?" A jócskán hiányos szövegértelmezéseddel van probléma. Azt látjuk, hogy nem ír vissza, az a kérdésnek a fő témája, a miértje a lényeges. Kaptam ésszerű, logikus válaszokat is, bár nem hiszem azt, hogyha valaki konkrét paramétereket ír, akkor ráír, 50-100 olyan pasi. Annak bőven fele egy kanos ösztönlény, akikből érdemes szűrni, de azt is csak úgy tudja, ha beszél vele pár szót a "Nagyságos Asszony."

#17 Borzalmasan kielégítő, és egészséges párkapcsolat lehet az, ahol kora este vadidegen férfiak nőkkel kapcsolatos kérdése alatt kell személyeskedned, ebben biztos vagyok!
Kézenfogva mehetnétek kávézni a #13-as csajossal, femcelek általaban megértik egymást. Leginkább azok szoktak frusztráltan személyeskedni egy kérdés alatt, akiknek vagy betalál, vagy haragszik az összes pasira valami vélt sérelem miatt. További kérdés?

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!