Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki még utálja az embereket,...

Aki még utálja az embereket, szerintetek miért utáljuk őket?

Figyelt kérdés

Alaptalanul, ok nélkül?

Vagy jó okunk van rá?

ápr. 29. 15:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nekem van rá okom, sokat bántottak, bántanak mai napig. Valahogy mindig szemét banda a szomszédság, bárhol is élek.
ápr. 29. 15:28
 2/16 anonim ***** válasza:
51%

Arra sem adnak igazán okot hogy szeretni kéne őket..én nem általánosítok de a nőket az utóbbi egy évben már kifejezetten gyűlölöm olyanok mint az állatok..(de a rosszabbik fajta állatok)

A férfiak sem sokkal jobbak csak őket megértem azért mert én is az vagyok azért jövök ki velük jól..pár ember van az életemben akiket tényleg szeretek.

De egyébként meg a kutyákat érdemesebb szeretni..sőt többre becsülöm őket már mint az embereket

ápr. 29. 15:55
 3/16 anonim ***** válasza:
Én csak a rossz embereket utálom, akikből teljesen hiányzik az emberség. Akik ok nélkül bántják egymást és az állatokat. Na nekik hasonlóakat kivanok. Szerencsére vannak jó emberek is, akiket szeretek és ami miatt nem általánosítok így mint a második válaszadó aki hímsoviniszta szóval semmivel sem jobb, mint akiket ő utál. Egy bohóc vagy
ápr. 29. 16:03
 4/16 anonim válasza:
46%
Ezzel én úgy vagyok mint a kettes válaszoló. Egy állatot többre becsülök mint a sok buta, idióta embert. Azért utálom őket mert lekezelően beszélnek a másikkal nem adják meg a tiszteletet valamint némelyik tisztelet a kivételnek lenézi a másikat. Az ilyeneket pedig kerülöm.
ápr. 29. 16:04
 5/16 anonim ***** válasza:
50%

#2:

Jól van, incelke jól van, eredj vedd be a gyógyszered.

ápr. 29. 17:00
 6/16 anonim ***** válasza:
Én nem utálom az embereket csak a tömeget.. vegyük pl. A Borsod Volánt..rengetegen utaznak rajta, de amikor már dörgölődik bele a válladba egy ismeretlen nagy segg, és már hányod lassan el magadat a sok hülyétől aki lökne fel... Na akkor mondod, hogy soha a ku#rva életbe volánnal vagy kugli fejű buszsofôrökkel..
ápr. 29. 17:12
 7/16 anonim ***** válasza:
Marmint az emberutálókat miért utálják?
ápr. 29. 17:13
 8/16 anonim ***** válasza:
Számtalan ok lehet rá: van, akinek meg nem alapozott teóriái vannak rá, van, akit bántottak (szóval-tettel), van, akin érződik, hogy nem szimpi...
ápr. 29. 17:55
 9/16 anonim ***** válasza:
Mert mi sem kaptunk szeretetet sose. azt is tanulni kell
ápr. 29. 18:32
 10/16 anonim ***** válasza:
Mert gonoszak és át vernek.
ápr. 29. 20:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!