N.latok is van olyan dolog, ami többé-kevésbé zavar titeket de tulajdonképpen senkivel se tudtok beszélni róla?
Nagyon zavaró, hogy úgy érzem csak akkor tudok beszélni valami problémáról, ami a lehető legátlagosabb hülyeség, mert ha az ember konkrétabban megnyil valamiről, akkor sokan nem tudnak mit kezdeni vele, rosszabb esetben még le is nézik az embert ha a másik primitív.
Neten meg azért nem merem, mert hiába vagyok névtelen simán fel tudják ismerni az embert, és ciki ugyanezt a hülyeséget elmondani másnak, pedig amúgy nem kéne annak lennie, mert egy beszélgetésből az ember még nem fog semmin se túllépni... Mindegy, csak az foglalkoztat engem, hogy ugye nem csak én vagyok ilyen? Mert ahogy neten és élőben látom, mindenkinek csak párkeresési meg szexuális sz.rokkal van problémájuk, ami egyébként nem zavarna engem, csak utálom amikor ezek az "ugyanolyan" emberek akarnak leszólni engem.

Két embernek nyiltam meg eddig. Az egyikőjük szerint nem volt férfias a problémáimról beszélni és lehúzott, ahányszor szóba jött. A másik a legjobb barátom, akitől segítséget kértem másfél évvel ezelőtt amikor nagyon magam alatt voltam. Ő meghallgatott és rengeteg mindent írt, majd később a szobatársával rajtam röhögtek. Még egy pár alkalommal eljátszották ezt, azóta inkább semmit sem mondok.
Igazából sehogy se jó, elmondanám, de csak lehúznak még jobban. Ha nem mondom el senkinek se, akkor csak saját magamban örlődöm. Utóbbi jelenleg a legjobb opció, de a végtelenségig ezt se tudom húzni, mert úgy érzem kezdek szétrobbanni...

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!