Bunkóság borravaló nélkül hagyni a Wolt futárt?
Figyelt kérdés
Picit rosszul érzem emiatt, viszont olvastam a neten, hogy minden jattot elszednek tőlük.máj. 4. 20:04
1/2 anonim 

válasza:

Nem szedik el, de én sosem adok, eleve minimum 600-800 huf a kiszállítási díj a legtöbb helyen, én mondjuk foodora pro tag vagyok, de pont azért, hogy ne kelljen a kiszállításért fizetnem. (Pár helyen így is kell néha.)
Woltot nem használok, mióta a papírtáska árát is felszámolják. Suttyó banda😃 Adjanak normális fizetést a futároknak, bár mióta 95% ázsiai (foodoránál is), gondolom nekik nem kell.
2/2 anonim 

válasza:

Hogy szednék már: fejjel lefelé megfogják őket a lábuknál fogva és kihullatják a zsebüket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!