Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vannak itt olyanok mint én?

Vannak itt olyanok mint én?

Figyelt kérdés
Nem mondom, olykor jó társaságba lenni, de úgy érzem többnyire egyedül jobb lenni, úgy érzem egy idő után, hogy mások teljesen lefárasztanak, ilyenkor alig várom, hogy lefeküdjek és netezzek, akár több órán keresztül. :D Egyesek furcsának tartanak emiatt, pont azok, akik állandóan csak mennének.
máj. 8. 14:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát jelen. 😋
máj. 8. 15:01
 2/6 anonim ***** válasza:
72%
Félig. Ambivertált vagyok. Meló után és kiadós pörgés után jobb egyedül lenni.
máj. 8. 15:04
 3/6 anonim ***** válasza:

Amit leírtál, azt úgy hívja a köznyelv, hogy introvertált.

Bár az órákon át való netezés függőségre is utalhat. A netfüggő ember akármennyire is élvezi a társaságot, inkább visszavonul netezni. Csak mondom, nem állítom, hogy ez lennél, de napi másfél-két óra képernyőidő fölött azért lehetnek problémák (nyilván munkán kívül)

és amúgy kva sok ilyen ember van:D

máj. 8. 15:21
 4/6 anonim ***** válasza:
68%
Ritkán járok társaságba, olyankor is olyanok közé, akiket nagyon szeretek, mégis fárasztó. Sokszor a párom is sok tud lenni, pedig ő is magának való.
máj. 8. 15:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem néha se kell a társaság. Nem vagyok kíváncsi senkire, untatnak. Egyedül lenni jó, maga a nyugalom szigete. Netes haverok vannak egy játék révén. Ez nem furcsa, sehol nincs kőbe vésbe hogy mi a normális.
máj. 8. 16:11
 6/6 anonim ***** válasza:
A munkám során általában sok emberrel találkozom, ami fárasztó tud lenni: sokan mondják a dolgaikat, stb. Úgyhogy a nap végén imádom az otthoni egyedüllétet.
máj. 8. 20:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!