Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerettek olyan emberek...

Szerettek olyan emberek társaságában lenni, akik mindig vidámak, mosolyognak?

Figyelt kérdés

máj. 9. 08:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
37%

Ezt nekem írtad?

Mert én onnan, ami a kérdésben szerepel: "MINDIG vidámak, mosolyognak" - aki MINDIG vidám, azzal valami gond van.

máj. 9. 10:07
 12/16 anonim ***** válasza:
27%
Nem. Idióták az ilyenek.
máj. 9. 12:05
 13/16 anonim ***** válasza:
72%
A válaszokat elnézve, én nem is csodálkozom, hogy a magyarok olyanok, amilyenek. Elkeserítő.
máj. 9. 12:09
 14/16 anonim ***** válasza:
30%
Nem minden esetben: ha totál túltolja ezt a pozitív életszemléletű dolgot, akkor nem csípem.
máj. 9. 16:51
 15/16 anonim ***** válasza:
22%

#13:

De akkor te sem vagy különb, mert te meg állandóan ezzel foglalkozol, hogy a "magyarok milyenek". 😀

máj. 9. 17:16
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Én igen.

Sokan kerdezik hogy "ki nem?"

Tudok olyan embert, aki konkrétan olyan gyász, hogyha mellette valaki kicsit is jobban erzi magat mint ő (nem nehéz mert 0-24ben búvalb@szott), akkor egy mondattal azonnal le tudja hozni az életről, hogy ne lelkesedjen már annyira az életért.

Tenyleg van olyan akit ez zavar.

Inkább őket érdemes elkerúlni mint tarsasagot de nagyon messziről.

tegnapelőtt 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!