Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vagyok ennyire csendes?

Miért vagyok ennyire csendes?

Figyelt kérdés

Nagyon csendes és visszahúzódó vagyok, csak a barátaim társaságában tudok hangos lenni, és ez egy kicsit zavar mert még márciusban kellett az osztállyal németből egy táncot csinálni és én azt is kihagyás, meg ha felszólítanak órán akkor is elég halkan beszélek, ha többen vagyunk a társaságban mint 6 fő akkor már nem nagyon szólalok meg

És már egy kicsit zavar

Meg az ofő is megjegyzést tett már erre, azt mondta hogy nagyon csendes és visszahúzódó vagyok(ami teljesen igaz) csak az a baj hogy öt ez zavarja

jún. 10. 14:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha kisebb közösségben jól tudsz funkciomálni, akkor nincs semmi gond. Én pont ilyen vagyok. 1-2 ember társaságában még harsány is tudok lenni akár, de 4-5 fő feletti közösségben már nem tudok megnyilvánulni igazán, nemhogy még nagyobb közönség előtt mórikáljam magam valami tánccal.
jún. 10. 15:13
 2/4 anonim ***** válasza:
91%

Kb hetente írsz ki kérdést a témában, ha nem gyakrabban...

És a válasz még mindig ugyanaz: szorongasz. Fordulj szakemberhez.

jún. 10. 15:15
 3/4 A kérdező kommentje:
2-és én most írtam ki először kérdést ebben a témaban
jún. 10. 15:16
 4/4 anonim ***** válasza:
64%
Keresd fel az iskolapszichológust, ő fog tudni segíteni ebben a szorongós periódusban. Ne aggódj, idővel ez változhat, de kell hozzá elhatározás és az igazi szándék a fejlődésre.
jún. 10. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!