Az ilyen emberre lehet alkalmazni a "proli" kifejezést a mai, modern értelmében?
Ha nem, akkor milyen más pejoratív jelző alkalmas az ilyen ember jellemzésére? Vagy még csak erre sincs szükség, ugyanis egy teljesen vállalható, kulturált, értelmes véleménnyel állunk szemben?
Szóval az illető úgy véli, a kerékpáros öltözet (mez, és különösen a párnázott nadrág) meleges, igazi férfi pedig nem vesz fel ilyet.
Ti barátkoznátok ilyen személlyel?

válasza:

válasza:

válasza:Határozottan. Az olyan dolgok b**isként való jellemzése, aminek egyrészt semmi köze a homoszexualitáshoz, másrészt a melegek körében nem kiemelkedően elterjedt, a proliság egyik legbiztosabb jele.
Ugyanez a helyzet azokkal az önjelölt megmondóemberekkel, akik kéretlenül meghatároznák, ki az igazi férfi/nő - miközben az érintettnek mondjuk annyi a bűne, hogy negyvenes férfiként szeret legózni, nem bírja a pálinkát vagy nőként nem különösebben ügyes a konyhában. Vagy mondjuk nem öltönyben országúti kerékpározik.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Akkor tisztázzuk: a társadalom alacsony rétegének olyan tagja többnyire ápolatlan külsővel, aki nem is hajlandó változtatni és téveszmékben él képzettebb-gazdagabb emberekről általánosítva.
Ugyan a kérdező téveszmét fogalmaz meg, de ettől nem lesz proli.
További kérdések:
Sajnos nem vagyok olyan, mint a legtöbb ember körülöttem, hogy szagtalan a dezodortól. Nem tudom hogy csinálják. Mármint izzadságszag nincs, hanem a spray "olvad le" valamennyire és azt lehet picit érezni néha, én legalábbis érzem.
Mi ennek a kulcsa, receptje? Hogy tudnám elérni a minél nagyobb szabadságfokot és autonómiát?
Nagyon fel tud idegesíteni, ha valaki parancsoló módban utasít, netalán lenézően, vagy aki újra és újra szekál, hogy csináljam ezt, azt, miközben jól tudom, mit kell tennem, de vagy nem érek rá, vagy más fázist végzek. Megcsinálom, amint ott lesz az ideje, ill. az én...
Valahogy a fiatal és középkorú, tanuló, vagy dolgozó, a magyar többségi társadalomhoz tartozó emberekre valahogy sokkal kevésbé jellemző, mint az idősebbekre, vagy bizonyos nemzetiségű emberekre, illetve a turistákra, hogy türelmetlenek, fellökik a másikat, mert...
Főleg a szüleim korosztályában figyeltem meg (40-50+) hogy minden társaságban akad valaki aki kényszeresen hazudozik az anyagi helyzetéről. Nagyjából mindegyik esetre ugyanaz a séma jellemző: általában ezek házaspárok és azt hangoztatják, hogy ők mennyire gazdagok....
Sokszor kritizáltam ezt az embert, számos dologban nem értek vele egyet, de a karaktere megihletett. Végső soron ez a férfi most Áprilisban olyan dolgot vitt végbe, amiről 2023-ban még azt gondoltuk volna, hogy lehetetlen. És egyértelmű, hogy történelmet írt. És azt...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!